3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma otáčely s Horním Újezdem


Branky


8

Fotbalisté Hartvíkovic museli v domácím zápase otáčet výsledek po inkasované brance. Nakonec se jim to také podařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V předposledním hracím kole přivítali fotbalisté Hartvíkovic soupeře z Horního Újezdu, který v posledním zápase obdržel na svém hřišti debakl od Náměště B. Na podzim vyhrály Hartvíkovice v Horním Újezdu 4:1. Poslední domácí představení hartvíkovického týmu nabídlo souboj s mužstvem Horního Újezdu. Dle pohledu do tabulky měl být domácí celek papírovým favoritem, na hřišti to tak dlouho nevypadalo. Hartvikovičtí sice dokázali držet více balón na svých kopačkách, avšak jejich tlak končil před hranicí vápna. Vrcholem snažení tak bylo několik centrů z kterých se  nebezpečné zakončení neurodilo. Jako největší šance prvního poločasu by se tak dala označit střela J. Sýkory, který dokázal v tísni zakončit jen doprostřed brány. 

Domácí museli otáčet skóre

 

V druhém poločase ukázali hosté, že nepřijeli jenom bránit. Řezáč si vzal ve středu hřiště balón, obešel čtyři nedůrazně bránící obránce a brankaře a potom měl už úlohu jednoduchou. Do prázdné brány otevřel skóre - 0:1. Hartvíkovičtí dokázali srovnat o 7. minut později, to nakopli balón za obranu, kde byl nejdříve hostující brankář Nestrojil. Bohužel pro něj však balón nezachytil, ale pouze připravil M. Outulnému. Ten už neměl problém připravit přihrávkou před prázdnou bránu gól pro J. Sýkoru. V 64. minutě si připsal M. Outulný druhou asistenci. V plné rychlosti vtrhl ze strany do vápna a přihrávkou do malého vápna vybídl ke skórování Horkého. Utkání pak opět ztratilo na tempu a divákům moc zábavy nepřinášelo. V 90. minutě, kdy se hosté snažil s výsledkem utkání něco udělat a otevřeli obranu, vyšel domácím rychlý protiútok na jehož konci stál podruhé v zápase Horký. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Byli jsme v zápase papírovým favoritem, ale dlouho to tak nevypadalo, určitě hosté nepřijel jen zápas odbránit.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Rous [-] (34. T. Řezanina [-] ) , M. Sýkora [-] (72. T. Jabůrek [-] ) , M. Kafka [-] , P. Křivánek [-] - D. Kopuletý [-] (79. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] (66. P. Vlk [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Outulný [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - M. Václavek [-] , M. Novotný [-] , M. Řezáč [-] , J. Pelán [-] , L. Sláma [-] , T. Kaláb [-] , M. Ošmera [-] , J. Sirota [-] , M. Veselý [-] , M. Řezáč [-]

ŽK: 76. M. Veselý , 85. M. Novotný .
Hráči zápasu: D. Horký .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - HOLÍK David, KOPULETÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hornímu Újezdu se příliš nedaří a tak by všechny body měly zůstat v Hartvíkovicích.