0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nestačil na Náměšť B


Branky


32. J. Pivoňka (vl.) , 34. M. Stachovič , 43. M. Stachovič (p.) , 54. M. Stachovič , 79. T. Rabušic , 88. Z. Král
10

Fotbalisté Horního Újezdu nestačili na rezervu Náměště, a stále tak setrvávají na předposlední příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát inkasovali

Jediné utkání okresního přeboru, které se hrálo v sobotu. Předposlední domácí vystoupení hráčů H. Újezda se hrálo za pěkného slunečného počasí a na pěkném terénu. Jediné, co domácí tým zužovalo, jsou zranění a absence, které nepustily do základní sestavy další hráče. Hostující hráči již před utkáním byli spokojeni s terénem a na zápas se podle jejich vyjádření těšili. Začalo se z obou stran opatrně a obě mužstva spíše kombinovala, než se hnala do rychlých brejků. Kvalita hostí byla dopředu dána, ale domácí nezačali vůbec špatně. Do první větší šance se dostal Marek Veselý, který využil chyby v rozehrávce hostí, ale nedokázal z pravé strany přesně zakončit a druhá pěkná akce po sehrané přesné kombinaci, kdy klasickou českou uličkou byl vybídnut ke skórování K. Kresa, ale opět netrefil prostor brány a střela skončila vedle. Hosté se postupně dostávali do tempa i tlaku a začali z jejich strany přibývat standartní situace, rohové kopy. Domácí obrana pracovala velice dobře a zodpovědně. Po půlhodině hry tak nic nenasvědčovalo tomu, co se bude dít od 32. minuty. Po jednom z rohu hostí se trefil domácí J. Pivoňka, bohužel byl to nešťastný vlastní gól. Od té chvíle jako by zmizela domácí ochranná krusta obrany. Za necelé dvě minuty, tedy ve 34. minutě opět po rohovém kopu, polonůžkami skóroval (poprvé) Marek Stachovič. A to ještě nebylo všechno, dílo zkázy načal svým zákrokem ve velkém vápně domácí Martin Veselý. Nařízený pokutový kop proměnil svým druhým gólem  Marek Stachovič. Poločas tak skončil 0:3.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí tak do druhého poločasu šli s vědomím již neinkasovat a snažit se vstřelit nějaký gól. Bohužel se však tak nestalo. I když opět domácí nehráli až tak špatně a do dvou pěkných akcí se dostal Miroslav Řezáč, kterému chyběla razance u jeho dvou pokusů, nepodařilo se domácím snížit. Za to hosté přidali opět Markem Stachovičem v 54. minutě čtvrtý gól, jeho třetí v zápase. Po jednom útoku hostující hráč nešťastně dohrál situaci a zasáhl kopačkou domácího gólmana Z. Nestrojila. Domácí K. Kresa neudržel nervy a tak po slovní zpovědi směrem k hlavnímu rozhodčímu putoval v 73. minutě do sprch. Hosté vědomi si skóre a i početní převahy dohrávali s přehledem. Po řadě střídání v jejich mužstvu přidali dva zásahy v 79. minutě Rabušicem a 88. minutě Z. Králem. Výsledek byl dost krutý, ale zasloužený 0:6 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Bez řady zraněných hráčů a absencemi jsme se dokázali soupeři vyrovnat, ale bohužel jen 32 minut do první naší větší chyby v obraně a následném vlastním gólu. Naše nemoc je neproměňování těžce si vydřených šancí. Hosté v tomto byly s vysokým procentem úspěšní. Soupeř zvítězil zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - M. Novotný [-] , M. Řezáč [-] , J. Pelán [-] (71. V. Štaffa [-] ) , L. Sláma [-] , K. Kresa [-] , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-] , J. Sirota [-] (61. R. Palík [-] ) , M. Veselý [-] , J. Pivoňka [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - M. Stachovič [-] (57. L. Matějek [-] ) , S. Sedlák [-] , R. Bednář [-] (64. Z. Král [-] ) , V. Kopuletý [-] (74. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , F. Tomek [-] (82. M. Kováč [-] ) , M. Matoušek [-] , L. Vrba [-] , M. Anna [-]

ŽK: 86. L. Sláma . ČK: 73. K. Kresa .
Hráči zápasu: M. Stachovič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Náměště potvrdí svoji kvalitu a v Újezdě vyhraje.

Tip: výhra hostů