2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč slaví postup!


Branky


11

Fotbalisté FŠ Třebíč v přímém souboji s druhým Rudíkovem zvítězili a mohou slavit postup do IB třídy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Při začátku utkání se spustil z oblohy déšť a domácí to spustili v první minutě také, první nákop míče do obrany hostujícího týmu, tam zaváhání a Roupec Jiří měl před sebou prázdnou bránu a míč do ní uklidil. Ve 12. minutě se měnil stav podruhé a byli to opět domácí, kteří na polovině hřiště vhazovali aut, záložník míč poslal „českou uličkou“ na nabíhajícího Ustohala a ten sám před brankářem rutinérsky poslal míč pod břevno. Pak se konečně probrali hosté, v 15. minutě Štolpa vybojoval míč před velkým vápnem domácího týmu, posunul jej na pravou stranu Trnkovi J., který ve vápně zakončil střelou, brankář míč vyrazil. Velmi sporná situace nastala v 16. minutě, kdy Skryja M. se řítil na soupeřovu branku, brankář vyběhl před vápno a došlo ke kontaktu, píšťalka hlavního rozhodčího však mlčela a to k velké nelibosti hostujícího týmu. V 18. minutě přišli o míč hosté na své polovině hřiště a domácí Ustohal se ocitl sám před brankářem Doležalem, ve vápně zakončil střelou nad bránu. V 19. minutě hosté zahrávali rohový kop a k míči se ve vápně dostal hostující Mikyska, vystřelil slabou ránu, brankáře překonal, ale z brankové čáry míč odkopl obránce domácích. Ve 22. minutě utekl po levé straně Pažourek, poslal centr ke vzdálenější tyči, kde byl Trnka J. a z první zakončoval, brankář Slatinský míč chytil. 34. minuta a centr hostů za stopery domácího týmu, tam všem utekl Pažourek, ale k údivu všech se pískal ofsajd a Pažourek viděl ŽK, pravděpodobně za protesty. Poslední slovo první půle mohli mít opět domácí, ve 36. minutě poslali centr do vápna hostů a tam všechny přeskočil Hráček, hlavičkoval však mimo bránu. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.  

Hosté pouze snížili

Hosté šli do druhé půle s odhodláním s utkáním ještě něco udělat, první šanci však měli domácí a to v 54. minutě, kdy zahrávali trestný kop z cca 30 metrů, trestný kop byl výborně kopnutý a míč směřoval do brány, ale ještě lepší zákrok vytáhl hostující brankář Doležal a míč vyrazil. V 55. minutě to byl centr do vápna domácího týmu, na míč si naskočil Skryja M. a poslal jej hlavou k tyči, brankář Slatinský doskočil a míč konečky prstů vytáhl na rohový kop. V 63. minutě to byl hostující Pažourek, který vybojoval míč a zacentroval do vápna domácího týmu, brankář měl opět problém míč uklidiz do rukou a tak jej jen vyboxoval ke Štolpovi, ale ten střelou minul odkrytou branku. V 65. minutě se hosté dočkali, přišla prudká střela na brankáře Slatinského, ten míč pouze posunul k hostujícímu Štolpovi a ten jej protlačil do brány. Hosté se stále tlačili kupředu a došlo i k záměně postu, Štolpa byl stažen na stopera a kupředu byl poslán Nožička, vedlo to však pouze k optické převaze, která nevedla ke vstřelení branky. Domácí se soustředili už jen na bránění a odkopávání míčů a dotáhli to k toužebnému vítězství a k postupu, k postupu by jim stačila i remíza. Po zápase domácím předal předseda OFS Třebíč Radek Zima pohár vítěze okresu. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Tři body nám utíkaly v minulých domácích zápasech, kdy jsme byli dominantní.Dnes jsme po bojovném výkonu zaslouženě vyhráli, i když jsme se na vítězství nadřeli. A to, že jsme dnes stvrdili postup do 1.B třídy, považuji za obrovský kompliment vůči hráčům, lidem okolo týmu, jsou úžasní a já jim za jejich práci a přístup děkuji.

FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Totálně jsme nezvládli úvod zápasu, kdy nám soupeř utekl o dvě branky a to se nakonec ukázalo jako rozhodující. Někteří naši hráči nastupují do zápasů i přes lehčí zranění a to se projevuje na výkonu mužstva.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Ustohal [-] (60. M. Záviška [-] ) , T. Růžička [-] , T. Oberreiter [-] , K. Pislcajk [-] - L. Tomek [-] , O. Jeřábek [-] , L. Hráček [-] (54. M. Minář [-] ) , J. Roupec [-] (63. T. Beran [-] ) - D. Adam [-] (75. V. Prchal [-] ) , M. Bukáček [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] - P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] (40. D. Lehký [-] ) - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 34. J. Pažourek .
Hráči zápasu: J. Slatinský , M. Ustohal - O. Štolpa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KUBA Michal - SVOBODA Marek, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Fotbalová škola si s Rudíkovem na domácím hřišti poradí.

Tip: výhra domácích