Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma porazil Hartvíkovice


Branky


10

Chlístov si na svém hřišti připsal proti Hartvíkovicím další domácí výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stáhli dvougólovou ztrátu

Utkání začali domácí velice dobře a jak  už bývá v poslední době pravidlem, hned v úvodních minutách si vypracovali dvě vyložené šance, které však nedokázali proměnit. Ve 14.minutě však byl v pokutovém území faulován Roman Hruška a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Karel Kocmánek , s přehledem penaltu proměnil a poslal domácí barvy do vedení. O čtvrt hodiny později  předvedli domácí kombinační akci po pravé straně, kdy následnou finální přihrávkou našel Jakub Pokorný ideálně nabíhajícího Karla Kocmánka, který technickou střelou vsítil svoji druhou branku v utkání. Dvanáct minut před koncem prvního poločasu  tedy vedli o dvě branky, ale soupeř přidal na obrátkách a ještě do poločasové přestávky dokázal srovnat skóre. Nejprve ve 36.minutě fauloval v domácím pokutovém území Miroslav Svoboda a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop i pro hosty. Pokutový kop se podařilo Jaroslavu Krulovi vyrazit, ale domácí nepohlídali  dobíhajícího Davida Kopuletého, který neatakován dorazil míč do branky a snížil na 2:1. O pět minut později předvedli hosté zrcadlově stejnou akci jako domácí při druhé brance. Po levé straně zakombinovali na jeden dotek a ideální přihrávku před branku s přehledem uklidil do sítě Outulný Martin. První poločas tedy skončil za nerozhodného stavu.

Domácí urvali výhru ve druhé půli

Prvních patnáct minut ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, ale ani jedno z mužstev své šance nedokázalo využít brankově. V šedesáté minutě byl předčasně, po druhé žluté kartě poslán do kabin Milan Outulný. Od této chvíle  byly domácí opticky lepším mužstvem na hřišti a dostávali se ještě více do brankových příležitostí. Nedařilo se jim však střelecky. Až následně v 77. minutě se dostal k míči v pokutovém území Pavel Špaček a technickou střelou kolem golmana upravil na konečných 3:2. Poslední desetiminutovku zápasu domácí odehráli takticky a kontrolovali  průběh hry. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Za předvedený výkon je třeba pochválit všechny naše hráče, kteří v utkání nastoupili. Pokud bych měl některého vyzdvihnout, tak to byl tentokrát Jakub Pokorný, který byl u dvou našich branek a ještě v několika případech připravil pro spoluhráče ideální brankové příležitosti.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - M. Granát [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Rous [-] (46. M. Sýkora [-] ) , P. Křivánek [-] - P. Vlk [-] (70. J. Křehlík [-] ) , D. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] , D. Horký [-] (63. T. Urbánek [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - M. Kafka [-] , M. Outulný [-] -

ŽK: 56. J. Pokorný - 12. M. Outulný , 56. D. Outulný . ČK: 60. M. Outulný .
Hráči zápasu: K. Kocmánek - M. Kopuletý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - JÁN Jiří, NOVÁK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: remíza

Chlístovští mají soupeři co vracet z podzimního zápasu, na domácím hřišti jsou silní, tipuji dělbu bodů.

Tip: výhra hostů