Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebelovice v závěru dohnaly Vladislav a vybojovaly remízu


Branky


10

Třebelovice si na vlastní půdě připsaly nad třetí Vladislaví remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Třebelovic přijela Vladislav a k vidění byl souboj dvou celků z první poloviny tabulky, ale již bez postupových ambicí. Třebelovicím se v poslední době na domácí půdě daří, když v posledních třech zápasech se radovaly z bodového zisku. Na podzim podlehla doma Vladislav 4:2. Třebelovice na domácí půdě přivítali třetí Vladislav a očekával se vyrovnaný fotbal. Hosté z Vladislavi byli jistější na balonu a během první hodiny mohli několikrát skórovat, ale mizerná koncovka hostujících útočníků dávali šanci domacím. Hosté se dostali ve 14. minutě do vedení po rychlém protiútoku Petr Vyletěl a od té doby se hosté přizpůsobili domácí hře a hrál se vyrovnaný fotbal. Domácí se dočkali vyrovnání 5 minut před koncem, po velké chybě gólmana se prosadil domácí kapitán a nejlepší střelec týmu Marek Máca - 1:1.

 

 

Domácí dvěma góly v závěru vyrovnali

Ve druhém poločase domácí hráči přišli o dva hráče a hostující celek opět diktovat tempo hry, ovšem pouze po vápno. 15 minut před koncem během 8 minut zasadili hosté domácím dvě branky a zdálo se, že utkání je rozhodnuté. O góly se postarali v 72. minutě Petr Petz a 80. minutě Ondřej Krátký - 1:3. Domácí se ovšem nezvzdali, vrhli vše do útoku a odměnou jim bylo zasloužene vyrovnání. Nejprve se trefil v 83. minutě Martin Kabelka a skóre na 3:3 uzavřel Dušan Janíček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Před zápasem jsme měli problém se sestavou a museli sáhnout dorostu. Vladislav byla opticky lepším týmem a vytvořila si několik šancí, které neproměnili. Jsem rád, že jsme doma neprohráli a z minima vytvořili maximum. Bod má pro nás cenu zlata.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Opět se ukázala naše neschopnost proměňování šancí. Po pulhodině jsme měli vést 4:0 a byl klid, takhle v závěru po darovaných golech domácím si vezeme pouze bod.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Skoumal [-] , J. Buček [-] (68. O. Jurka [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] (66. V. Dobrozenský [-] ) , S. Michal [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] , L. Petz [-] , P. Otruba [-] - P. Vyletěl [-] , J. Hrůza [-] , F. Macek [-] , D. Veleba [-] (75. M. Nováček [-] ) - R. Veškrna [-] (46. M. Hort [-] ) , P. Petz [-] , O. Krátký [-] -

ŽK: 25. S. Michal , 77. M. Máca , 83. M. Kabelka - 77. J. Nejerál , 77. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: D. Janíček , M. Kabelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - SEDLÁK Pavel, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Vladislav je velmi nepříjemným soupeřem a myslím si, že v Třebelovicích budou brát všechny body.

Tip: výhra domácích