1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B doma nestačilo na Blatnici


Branky


10

Blatnice si přivezla z Jemnicka B výhru, která je přiblížila k celků z horní poloviny tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Na půdu Jemnicka B přijela Blatnice, která v minulém kole vybojovala proti druhému Rudíkovu remízu 2:2, kterou vybojovala v samotném závěru. Stejným výsledkem skončil zápas Jemnicka na půdě Třebelovic. Na podzim se oba týmy rozešly smírně v poměru 2:2.  Samotné utkání se hrálo za velmi příjemného počasí a začátek utkání nemohl pro hosty začít lépe, když se hned v 1. minutě prosadil hostující kanonýr Milan Sova a poslal Blatnici do vedení 0:1. Domácí pak museli v 9. minutě spolknout další hořkou pilulku, když se trefil Filip Rumíšek - 0:2. To byl pro domácí velký šok, který je pak poznamenal ve zbytku utkání. Domácí celek se přeci jen prosadil přes dobře hrající hostující obranu z Blatnice , jejichž obrana byla oproti domácímu zápasu  doslova nepropustná. To se poprvé a naposled rozvlnila síť hostujícího Jiřího Holíka z kopačky Štěpána Tobolky - 1:2. Ale hosté hned dokázali odpovědět, když ve 22. minutě se podruhé trefil Milan Sova 1:3. Další navýšení skóre se jim již do konce první půle nepodařilo. Takže pokud domácí chtěli s výsledkem ještě něco udělat, museli směrem dopředu zvýšit svojí útočnou produktivitu. 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli již hosté kontrolovali vývoj zápasu a navíc přidali ještě jeden zářez do domácí branky, kterou opět hájil Karel Tesař. O konečnou branku na 1:4 se postaral v 60. minutě Jiří Trnka a bylo rozhodnuto . 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Prvních 20 minut jsme zaspali a proto jsme prohrávali 2:0. Hosté byli důrazný v soubojích a všude byli dřív než my. Hosté si vezou tří body zaslouženě do Blatnice.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Křivánek [-] , D. Mašát [-] , M. Axman [-] (65. J. Dřímal [-] ) , Š. Tobolka [-] (60. L. Niederhofer [-] ) , K. Tesař [-] (76. R. Komenda [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] (68. J. Gardoň [-] ) , L. Sevelda [-] , O. Tesař [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , F. Rumíšek [-] , M. Sova [-] (80. M. Foltýn [-] ) , M. Karásek [-] , T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] (87. R. Dušek [-] ) , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-]

ŽK: 45. M. Habich , 52. Š. Tobolka , 83. O. Tesař - 45. M. Karásek , 71. M. Hutař .
Hráči zápasu: J. Trnka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JOBBAGY Pavel (N), ŠABATKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko potřebuje nutně zvítězit a to se jim proti Blatnici také podaří.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů