1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma nezaváhala


Branky


10

Podle předpokladů zvítězila doma Vladislav nad třináctým celkem tabulky z Horního Újezdu jediným gólem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Vladislavi přijel Horní Újezd, který potřebuje nutně sbírat body, aby nemusel spoléhat na příznivé okolnosti. Takže nejlépe skončit na dvanácté příčce. Vladislav by ráda ještě zabojovala o druhou pozici. To jim může přiblížit poslední výhra na půdě Chlístova, kde dokázala zvítězit v nastaveném čase 2:1.Na podzim padla ve vzájemném zápase jediná branka, kterou vstřelily hráči Vladislavi. Za pěkného počasí se hrál kombinacni fotbal z obou stran, domácí měli po celé utkání výraznou převahu v držení míče, čímž hosty nepustili do žádné větší šance. Vítěznou branku již v prvnim poločase vstřelil v 15. minutě Petr Vyletěl 1:0. Ve zbytku prvního poločasu měli domácí více ze hry, ale žádnou branku již nevstřelili. A tak při odchodu do šaten ještě pro druhý poločas měli hosté šancí na bodový zisk. 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

 Druhý poločas nepřinesl již žádnou branku, ač příležitosti ke skórování byly, a to především na domácí straně. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily.To však ani domácí tým mrzet nemuselo Ovšem pro hrstku přítomných diváků to žádná pohledná podívaná nebyla. Vladislav si touto výhrou upevnil třetí příčku tabulky, ale na boj o postup už své šance dávno ztratila. Horní Újezd naopak stále ještě nemá jistotu záchrany, a proto bude chtít určitě naplno zabodovat ve svém domácím prostředí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Hráli jsme kombinační fotbal, který se nám docela dařil, ovšem s pohybem to bylo již horší. Vyhráli jsme zaslouženě, hosté neměli žádnou větší šanci. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit druhý uklidňující gól.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] - D. Veleba [-] (81. P. Matoušek [-] ) , P. Vyletěl [-] (78. M. Tůma [-] ) , F. Macek [-] , J. Orálek [-] (66. R. Veškrna [-] ) , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-] (79. K. Čihal [-] ) - L. Petz [-]

TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - T. Kaláb [-] , J. Kučera [-] , J. Pelán [-] (76. V. Štaffa [-] ) , L. Sláma [-] , V. Pavlík [-] , J. Jonáš [-] (24. K. Kresa [-] ) , M. Ošmera [-] , J. Sirota [-] , M. Řezáč [-] , J. Pivoňka [-] (66. M. Veselý [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - SVOBODA Marek, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Vladislav jasnou roli favorita potvrdí jednoznačnou výhrou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích