1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

Chlístov si z venkovního zápasu na půdě Náměště B přivezl další těsnou výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

    Hned v úvodu utkání si obě mužstva vypracovala vyložené šance. Nejprve ve druhé minutě se do stoprocentní šance dostal Roman Hruška, ale nechal vyniknou domácího golmana. Hned z protiútoku se dostali do vyložené šance domácí, ale zakončující hráč také neproměnil. Následovala desetiminutovka , kdy se hrálo ve středu hřiště  od vápna k vápnu. Po tomto rozkoukání přišla dvacetiminutovka, kdy  bylo jen otázkou času, které z mužstev vsítí první branku. Byly k vidění šance na obou stranách. Při zakončení se však žádnému z hráčů nedařilo.  Neproměnili ani ty nejvyloženější šance. Z hostující strany se do tutovek dostal Hruška, Špaček, Pokorný ..., ale golmani si prostě řekli, že v první půlhodině zápasu prostě branku nedostanou a  předváděli bravurní zákroky. V probíhající 32. minutě  se však hosté dočkali, když na hranici velkého pokutového území převzal přihrávku Hruška Roman, vyslal střelu na soupeřovu branku a poslal hostující barvy do vedení.  O pět minut později mohli hosté zvýšit na rozdíl dvou branek, kdy se do vyložené šance dostal Karel Kocmánek, ale nepodařilo se mu domácího golmana přehodit a šanci zahodil. Hned z protiútoku poblíž velkého vápna dostal přihrávku Sobotka Zdeněk, obešel obránce, zatáhl míč do vápna a kolem golmana srovnal skóre na 1:1. V posledních minutách prvního poločasu byli aktivnější domácí a chtěli ještě do přestávky zápas otočit, ale opět se jim nedařilo v koncovce. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že nesmí nerozhodný stav bránit, protože proti tak kvalitnímu mužstvu by se jim to určitě nevyplatilo. Začali velmi aktivně a prvních patnáct minut domácí nepustili na svoji polovinu. Vypracovali si opět brankové příležitosti, které zůstaly bez využití. Soupeř se dostal do první šance v 62. minutě, kdy zahrozil z brejku, ale zakončení bylo také na bodu mrazu. Když na tabuli svítila 67. minuta,  tak se ke slovu dostal Karel Kocmánek. Na hranici velkého vápna obešel obránce, který jej fauloval, ale Kocmánek faul ustál, rozhodčí mu ponechal výhodu, které využil a nekompromisně poslal střelou kolem domácího golmana hosty do vedení.  V poslední dvacetiminutovce domácí přidávali na obrátkách ve snaze o vyrovnání, ale začali kazit finální přihrávky. Když už zakombinovali dobře, tak narazili na bezchybnou obranu hostí, nebo  v poslední řadě na "čarujícího" Jaroslava Krula v hostující brance. V této části západu se však dostávali do šancí i hosté , kdy využívali brejkových situací do otevřené obrany domácích. Ve dvou případech domácí prakticky vykopávali míč z prázdné branky, kdy již byl golman překonán. Další branku již žádný tým nevsítili. Toto však hosty nemuselo mrzet, protože i tak zápas dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Pro oko diváka musel být zápas zajímavý, protože bylo k vidění velké množství šancí na obou stranách, bylo vidět nasazení všech hráčů obou mužstev a golmani předváděli neskutečné zákroky. Za předvedený výkon musím pochválit všechny hráče našeho mužstva, ale je třeba vyzdvihnou i fotbalovost soupeřova mužstva.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - R. Bednář [-] , V. Kopuletý [-] (50. J. Eliáš [-] ) , M. Stachovič [-] (59. J. Musil [-] ) , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] (74. P. Blažek [-] ) , F. Tomek [-] , M. Preisner [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , P. Brestovský [-] (46. T. Kuchařík [-] ) - L. Smolík [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-]

ŽK: 63. R. Hruška , 67. K. Kocmánek .
Hráči zápasu: K. Kocmánek , J. Krul .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Chlístov se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, ale na těžké náměšťské půdě budou rádi i za bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích