2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma s Rokytnicí vítězně


Branky


10

Druhý tým tabulky z Rudíkova vybojoval na svém hřišti proti Rokytnici výhru a stále drží malou šancí na postup 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Začátek pro domácí hráče byl dle plánu, v 5. minutě dlouhý nákop, Skryja M. posunul míč na Pažourka, ten potáhl míč k brankové čáře a dal pod sebe zpět Skryjovi M. na penaltu, Skryja udělal kličku brankáři a do prázdné brány poslal míč. V 8. minutě chybovali domácí při rozehrávce před svým velkým vápnem a rýsovala se šance hostů, hostující útočník však fauloval. Ve 12. minutě dlouhý nákop domácích do obrany hostů, stoper hostů míč podběhl a míče se zmocnil Pažourek, zakončil slabou střelou brankáři do náruče. V 16. minutě šel ve vápně hostů Skryja M. na stopera, ten mu v dalším postupu zabránil pádem pod nohy. V 17. minutě centr domácích z levé strany na Trnku J., který zakončil střelou z „voleje“ nad bránu hostů. Ve 20. minutě založil akci domácích Nožička, poslal centr na pravou stranu Trnkovi J., ten utekl bránícímu hráči a přihrál pod sebe Pažourkovi, který vystřelil mimo bránu. Ve 21. minutě centr za obranu hostů od Trnky P., zaběhl si tam Skryja M. a před vybíhajícím brankářem poslal míč mimo tyče. Ve 24. minutě vystrčili „růžky“ hosté, dostali se ke střele, kterou obránce tečoval a nakonec míč skončil v rukou brankáře Doležala. O minutu později přišel centr hostů z levé strany, do vápna domácích si naběhl Vahila a hlavičkou srovnal skóre. Ve 27. minutě to byl opět dlouhý nákop domácích na obránce hostů, míč přeskočil dva bránící hráče a Skryja M. měl před sebou už jen brankáře, zakončil střelou do brankáře. Branka hostů je povzbudila a ve 29. minutě si jak přes kopírák zopakovali 25. minutu, po levé straně utekl Hakl Jan a poslal centr do vápna domácího týmu, kde si výtečně naběhl opět Vahila, tentokrát však hlavičkou poslal míč mimo tyče. Ve 33. minutě zahrávali domácí rohový kop, hostující bránící hráč odrazil míč před vápno, kde se jej zmocnil Pažourek, s míčem si zaběhl k autové čáře a poslal centr na vzdálenější tyč, už to vypadalo, že z toho bude pouze odkop od brány, ale akrobaticky se tam vrhl Malec a hlavičkou vrátil míč před bránu, kde byl kapitán domácích Nožička a ten uklidil míč do sítě. Ve 39. minutě měli pro změnu výhodu rohového kopu hosté, po centru do vápna hosté zamotali hlavy domácím obráncům a vše nakonec vyřešil Nožička odkopem na aut a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase chtěli domácí pojistit výsledek a příležitosti k tomu měli. V 59. minutě dostal Skryja míč ve vápně, vystřelil a brankář míč pouze srazil, dobíhající Pažourek však míč přeběhl před prázdnou brankou. V 67. minutě poslal krásný centr do vápna Nožička na Skryju M., ten však z malého vápna hlavičkoval nad břevno. V 71. minutě utekl Skryja M. po levé straně a naservíroval míč před bránu Pažourkovi, který v jasné šanci trefil brankáře hostů. Ve snaze útočit domácí hráči zapomněli v 72. minutě na bránění a z rychlého útoku hostů šel sám na brankáře Doležala Vahila, Doležal však střelu Vahily vyrazil. V 73. minutě předvedl vynikající individuální akci domácí trnka J., prošel přes dva obránce a přihrál Štolpovi, který nebyl nikým obsazen a v tutové šanci přestřelil bránu. V 82. minutě to byl další z dlouhých nákopů ze strany domácích, míč propadl na Pažourka, který se pokusil technicky zakončit, míč však skončil mimo bránu. V 83. minutě to byl opět hostující Vahila, který ukázal tah na branku, zaběhl si na míč mezi obránce domácího týmu a vše zakončil střelou, kterou srazil domácí obránce na rohový kop. V 85. minutě utekl Pažourek po levé straně, před brankou byl volný Skryja M., ale rozhodl se ke střele k první tyči a brankář míč vyrazil na rohový kop. V 87. minutě to byli opět tito dva aktéři domácího týmu, kdy šli ve dvojici na dva bránící hráče hostů, tentokrát zakončoval Skryja M. střelou, ale brankář Hobza byl opět na svém místě a míč vyrazil. Domácí neproměňování šancí mohlo mrzet, v 90. minutě se ocitl sám před brankářem Doležalem hostující Hakl Lukáš a ve více než sto procentní šanci poslal míč nad bránu. Domácí tak nakonec mohli být rádi, že všechny tři body zůstaly doma.  



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Přes nevýrazný výkon jsme si dokázali vytvořit spoustu vyložených šancí, které jsme nevyužili a tak jsme se museli strachovat o výsledek až do poslední minuty kdy nás soupeř mohl potrestat. Naštěstí pro nás svoji šanci také nevyužil.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] - O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] , P. Malec [-] (55. V. Skryja [-] ) - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Štefánek [-] , L. Hakl [-] , J. Železník [-] , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] , J. Bartejs [-] , J. Herbrych [-] , M. Vahila [-] , D. Jičínský [-] (70. M. Bartejs [-] )

ŽK: 42. D. Jičínský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ŠABACKÁ Lucie, SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov ale ještě třebíčské oslavy oddálí a nad Rokytnicí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů