2:5
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník nestačil na FŠ Třebíč


Branky


26. J. Fňukal , 40. J. Fňukal - 15. T. Beran , 19. T. Růžička , 66. L. Hráček , 84. D. Adam (p.) , 88. D. Adam
10

Fotbalisté FŠ Třebíč si přivezli ze hřiště Lipníku další výhru a v příštím kole již mohou slavit postup 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Do Lipníku přijela vedoucí FŠ Třebíč, která při shodě okolností mohla slavit postup do IB třídy. V minulém kole dokonce musela Třebíč dotahovat dvougólové manko. Lipník měl zase v nohách páteční dohrávku. Na podzim zvítězila jasně FŠ Třebíč 4:0. Domácí zápas začli dost ustrašeně, možná v podvědomí síly soupeře a i z části že řada hráčů měla v nohách  třetí zápas ve třech dnech. Už v 15. minutě hostující dobře vykombinovali na kraji hřiště, předložili do vápna a Beran se nemýlil. V 19. minutě se situace opakovala a bylo to 0:2. V té chvíli to vypadalo s domácími špatně, hosté dobře kombinovali a domácí se chvílemi nemohli z tlaku hostů vymanit.Ve 26. minutě opět ukázal svou rychlost Fňukal a potrestal špatné vyběhnutí brankáře. Ve 40. minutě se znovu prosadil Fňukal 2:2!

 

Hosté vybojovali výhru

V druhé půli domácí změnili rozestavení, začali si více věřit a objevovali se šance i od domácích hráčů. V 62’ dobře hrající Fňukal se znova prosadil kolem vápna a jeho střela jen těsně minula branku. V 64’ přišla hrubá chyba domácího obránce, který místo odkopu volil nepřesnou přihrávku a nakonec došlo k faulu na hranici šesnáctky. Trestný kop jsme ještě odvrátili, ovšem přišel centr, který podběhl domácí gólman a hosté šli opět do vedení 2:3!  V 84’ se krásně prokličkoval hostující útočník až do vápna a tam přišlo ke kontaktu. Pokutový kop se štěstím proměnil 2:4! V 88’ zakončil hostující útočník ještě jeden průnik a upravil na konečných 2:5!!



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: I přes prohru nemám hráčům moc co vytknout, snad jen bojácný výkon ze začátku utkání. Musím také uznat sílu soupeře a pogratulovat mu k zasloužené výhře. Někteří hráči hráli všechny tři utkání takřka bez střídání i zato zaslouží uznání a velký dík.

SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Věděli jsme od samého začátku, že je v našich silách zvládnout utkání za tři body, i když nebudem hrát jako z partesu. Nebylo to dnes o kráse, ale takticky jsme utkání zvládli, pošetřili opory do boje o trůn. Já jsem s výsledkem spokojen.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - L. Macháček [-] , M. Tretera [-] , J. Čtvrtníček [-] , T. Brabenec [-] - Š. Vala [-] (39. J. Procházka [-] ) , M. Mašeja [-] (87. D. Králík [-] ) , M. Vala [-] , A. Matoušek [-] - J. Fňukal [-] , L. Žák [-] -

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - T. Oberreiter [-] , T. Růžička [-] (71. M. Kratochvíl [-] ) , K. Pislcajk [-] , M. Filipec [-] , F. Křen [-] (53. O. Jeřábek [-] ) - L. Hráček [-] , T. Beran [-] (52. M. Ustohal [-] ) , L. Tomek [-] , T. Zacha [-] (54. T. Vrba [-] ) - D. Adam [-]

Hráči zápasu: J. Fňukal - L. Hráček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - DURAJ Petr, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Třebíč může již v tomto kole slavit postup a uvidí se zdá bude na to stačit výhra v Lipníku.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů