0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Horního Újezdu výhru


Branky


10

Horní Újezd na svém hřišti nestačil na Výčapy, kterým podlehly 0:2 a nadále jim patří třináctá příčka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Dvacáté třetí kolo okresního přeboru bylo pro domácí tým opět o něco zajímavější.  Svedlo na hřiště domácích tým Výčap – odvěkého rivala. Na derby se jistě každý těšil. Domácí nebyli před zápasem opět kompletní. Zraněn je dlouhodobě M. Čermák, zranění nevpustilo do hry ani J. Pivoňku a M. Přibyl, V. Pavlík a J. Sirota, museli plnit jiné povinnosti. Takže už se sestavou měli domácí trošku problém. Začátek utkání, kdy se dal očekávat svižnější nástup hostí, byl kupodivu rozvážný a soustředěný neudělat hned nějakou hrubku a nedat některému z týmů šanci na vstřelení prvního gólu. Nicméně domácí Miroslav Řezáč byl ten, který do 10. minuty mohl domácím  zajistit vedení. Jeho dvě střelecké příležitosti však hostující gólman se štěstím dvakrát zneškodnil. Vypadalo to, že domácí převzali iniciativu a hosté byli trošku zaskočeni. Nicméně, ostřílené nedáš, dostaneš, opět zafungovalo. Po jedné z neproměněných příležitostí Miroslava Řezáče došlo k faulu před šestnáctkou domácích. Hosté zahrávali přímý volný kop a hostující Matěj Semerád vstřelil vedoucí branku hostí. Domácí gólman P. Hradecký byl bezmocný. Domácí se nevzdali a snažili se dostat do zakončení. Opět však došlo na velkou zápletku. Po faulu na hostujícího hráče byl nařízen pokutový kop a hosté mohli jít do dvoubrankového vedení, ale gólman domácích P. Hradecký famózně zneškodnil. Domácím se podařilo hru uklidnit a měli šance, ve kterých se ocitl dobře hrající T. Kaláb. První šance a střela skončila vedle levé tyče a pak oblouček na opačné straně. Hosté se pak po jednom zákroku domácího M. Novotného dožadovali druhého pokutového kopu, ale rozhodčí nařídil přímý volný kop mimo šestnáctku. Došlo také na nepříjemný střet hostujícího hráče na gólmana P. Hradeckého, který si odnesl zranění do druhé půle a v 37. minutě se ještě zranil domácí. J. Jonáš. Po 45 minutách tak byl stav 0:1 pro hosty.     

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas již nebyl tak živý, co se týče nebezpečných situací. Ale i tak si domácí zásluhou T. Kalába vytvořili pozice ke vstřelení vyrovnávací branky. Hosté zahrozili nějakou střelou, ale nebyly přesné a neznamenaly výraznější nebezpečí. Pohroma nastala v 73 minutě, kdy musel odstoupit domácí gólman P. Hradecký. Zranění z první půle po nevybíravém kontaktu s hostujícím hráčem si vybralo svoji daň. Musel tedy nastoupit do brány hráč kapitán domácích M. Ošmera. Nové role se zhostil parádně, jak jen on to umí, ale stejně hosté po jedné ze skrumáží a nedorozumění v obraně domácích v 78. minutě vstřelili pojistku, v podobě druhého gólu, opět Matějem Semerádem. Zdecimovaní domácí zraněními, kdy se svalovým zraněním dohrával Miroslav Řezáč, a před koncem zápasu musel ještě odstoupit P. Hekrla bez možnosti střídání. A to za zraněného P. Hradeckého nastoupil veterán R. Palík, bylo tak trošku jasné, že zvrat se konat nebude.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Vzhledem k marodce, absencím a následným ranám osudu, děkuji hráčům za odvedený bojovný výkon na hranici možností. Hosté měli dvě proměněné šance. Nám se to však po sérii dobrých až vyložených šancí nepodařilo a ztratili jsme na domácí půdě body.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] (73. R. Palík [-] ) - T. Kaláb [-] , M. Řezáč [-] , J. Jonáš [-] (37. P. Hekrla [-] ) , L. Sláma [-] , M. Novotný [-] , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-] , M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - T. Kuchera [-] (80. J. Kopeček [-] ) , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (71. L. Loucký [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 26. T. Kuchera .
Hráči zápasu: J. Trojan , M. Semerád .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - CHROMÝ Karel, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Horní Újezd se v posledních zápasech zlepšil a i tentokrát bez bodů nezůstane.

Tip: výhra hostů