Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec se oklepal z páteční prohry a spravil si chuť proti Damnovu


Branky


0

Los proti sobě v jedenadvacátém kole postavil dva celky z rozdílných pater tabulky. Na jedné straně stál velmi kvalitní Sokol Kostelec a na druhé straně druhý Sokol Sokol Damnov. Jakýsi ptačí souboj měl být podle expertů spíše jakousi formalitou. Kostelec měl výhodu domácího prostředí a kvalitativně je na tom úplně někde jinde, především, když má svůj den. Damnov má zase veliké abcence a své mužstvo musí doplnovat o hráče rezervy. I přes to dokázal v Kostelci nakonec ale domácí tým pozlobit, a Kostelec musel několikrát řešit jejich útoky fauly, pro které se nejednou žlutilo. Body Damnovu však domácí Sokol ve svém hnízdě nedopřál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov měl skvělý vstup do utkání. Už ve čtvré minutě totiž domácí vytvořili v defenzivě obrovskou minelu a hosté nezaváhali ani na chvíli. K míči se postavil Bukva a Jamrišku bez problému propálil. Domácí ale nechtěli rozhodně své trápení z předchozího utkání zopakovat a výborně se z něj poučili. Do kolen je nsrazila ani obrovská hrubka z kraje utkání a ukázali jak silní jsou i po té psychycké stránce. V osmé minutě to na sebe vzal Daniel Kertys a už bylo vyrovnáno. A o chvíli později už poslal svůj tým do vedení Jiří Jamriška. A Jiří Jamriška ukázal, že na hrotu neoperuje žádnou náhodou, ale velice oprávněně, když v jedenatřicáté minutě znovu projevil své střelecké kvality a instinkt gólového zabijáka. V závěru poločasu pak domácím vyšel nacvičený signál při rozehrání přímého kopu. Rozehrávající hráč míč pouze přistrčil více do středu hřiště, kde už stál připravený Ladislav Netrh, který z prostoru před vápnem nádherně gólmana překonal. To už se zdálo být rozhodnuto.    

 

Ve druhé půli ale nastoupil zcela jiný Damnov. Byl daleko nepříjemňejší a aktivnější. Více se tlačil do ofenzivy a supeře zatlačil na jeho polovinu. Vytvořil si několik slibných šancí, ale domácí tým podržel brankář Jamriška. Ale na druhou stranu, Damnov při svých ofenzivních výpadech hodně otevíral hru a především v obraně hrál téměř nezajištěn. Proto se nebylo, co divit, že Kostelec měl díky rychlým brejkům také několik slibných příležitostí. Avšak i on se v této fázi utkání pouze mýlil. Avšak vrťme se o kus zpět Asi čtvrt hodiny po úvodním hvizdu sudího do druhé půle, domácí opět chybovali, když brankář Jamriška neodhald vzdálenost a přihrál ukázově, na gól do prázdn brány, Karlu Dudovi, a ten už neměl se zakončením nejmenší problém. A právě proto bylo stále oč hrát, ale na více už se zkrátka hosté nezmohli. Kostelec tedy zvítězil 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): První poločas byl z naší strany vynikající. My jsme prohrávali brzy 1:0, ale kluci se z toho otřepali a začali hrát. Nádherně si to dávali a byl to úplně jiný zápas, než ten páteční. Zkrátka si kluci plnili to, co měli, konečně použili i také některé naše natrénované signály. Ve druhé půli tedy soupeř začal kousat, ale my už jsme si ho pohlídali.

TJ Sokol Damnov
Martin Drozda (Sokol Damnov): Zhodnotím to jednoduše. My jsme se nechali zbytečně zaskočit soupeře a dělali jsme plno chyb. Poté jsme se zlepšili, ale nedávali jsme góly, i když jsme měli šance a zatlačili jsme je. To byl asi nás největší problém, zkrátka jsme nedávali góly.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Král [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Florián [-] - R. Kozák [-] , L. Honzík [-] , D. Kertys [-] , M. Hakel [-] - J. Jamriška [-] , L. Kotlár [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , J. Marcell [-] , M. Drozda [-] , L. Král [-] - O. Šebor [-] , L. Krivda [-] , L. Pelc [-] , L. Rabas [-] - E. Šály [-] , R. Steiniger [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.