2:2
(2:0)
88. M. Sobotka (p.)
90. M. Veselý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma přišla v závěru s Náměští B O výhru


Branky


10. L. Sobotka , 35. L. Sobotka - 88. M. Sobotka (p.) , 90. M. Veselý
10

Pyšel si na svém hřišti vyšlápl na rezervu Náměště, ale teprve druhou výhru v sezóně si díky špatnému závěru přeci jen nepřipsali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Poslední tým soutěže z Pyšelu přivítal na svém hřišti rezervní tým z Náměště, která chtěla odčinit debakl z domácího hřiště od vedoucí FŠ Třebíč v poměru 0:6.Na podzim se radovala z vítězství Náměšť po výhře 4:0. Utkání začalo s pohledu domácích aktivně, napadali rozehrávky hostů. Už v 4 minute po jedne s mnoha špatných rozehravek hostujicich obránců se dostal k mici na vápně Oulehla ale byl překvapen natolik, že se k  němu mic odrazil a jasnou golovku neproměnil. Hned po vychytani Oulehly hostující gólman rozjel brejk, ktery na druhé straně stejným zákrokem bravurně zlikvidoval Šoukal Luboš. Hosté si při rozehrávce počínali laxne a jednu z nich svým důrazným skluzem  zúročil Sobotka, ktery čistě skluzem dojel beka a míč se dokutalel az do branky -10 minuta 1:0. Domácí hráli kombinační fotbal ze kterého gradovala akce po, které skvěle hrající Oulehla dostal přihrávku od obrany, podržel balon a druhým dotykem poslal do sólo nájezdů opět Sobotku a ten přesnou ranou k tyči uklidil na 2:0. 

 

 

 

 

Hosté dvěma góly v závěru vyrovnali

Do druhého poločasu vstoupili domácí poněkud vlažně a hosté začali být stále nebezpečnější. Více centru a větší tlak vyústil v pokutový kop, ktery hostující hráč se štěstím proměnil. V 93. Minutě odpískal sudí faul na hostujícího hráče. Tento odpiskany faul vyvolal velké nevole fanoušků domácích. Po centru z této standartní situace padla branka na 2:2. Po utkání sám sudí uznal, že to faul nebyl a tudíž to měl být jenom aut pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Nováček Ivo, hráč: První půli jsme byli lepší, druhou jsme polevili. Ještě, že máme aspoň tak slušné rozhodčí a po zápase přijde a omluví se, ze faul v poslední minutě byt neměl, ze se upiskl.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Šoukal [-] - M. Rohovský [-] , R. Šoukal [-] , R. Kurečka [-] , F. Dvořák [-] , J. Oulehla [-] (59. J. Skryja [-] ) , L. Hadraba [-] , J. Tůma [-] , D. Šubert [-] , L. Sobotka [-] (62. L. Tůma [-] ) , D. Šabacký [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - P. Blažek [-] (46. F. Tomek [-] ) , R. Bednář [-] (75. T. Rabušic [-] ) , J. Eliáš [-] (56. V. Kopuletý [-] ) , M. Anna [-] , L. Matějek [-] (52. M. Lokaj [-] ) , J. Klíma [-] , M. Preisner [-] , Z. Sobotka [-] (80. Z. Král [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 60. R. Šoukal , 84. J. Skryja , 85. D. Šabacký , 86. D. Šubert , 86. L. Tůma , 90. J. Tůma - 44. J. Eliáš , 86. M. Preisner .
Hráči zápasu: L. Sobotka - M. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - OŠMERA František, MUSIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Pyšel sice přivezl nečekaný bod z Vladislavi, ale proti Náměsti již výsledek nezopakují.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů