2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice s Jemnickem B pouze zremizovaly


Branky


10

Jemnicko B si přivezlo z Třebelovic cennou remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Třebelovic přijelo Jemnicko B a stále potřebuje sbírat body, protože stále nemá vyhráno v boji o záchranu a to by se jim mohlo v zápase s Třebelovicemi podařit, protože jejich soupeř již nemá šanci na postup a o setrvání v soutěži už mít strach také nemusí . Na podzim se dařilo Třebelovicím, které zvítězily v Jemnicku 2:1. Samotné utkání se hrálo tak jak všachny víkendové zápasy za krásného jarního fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů okolo sto dvaceti fanoušků. Od úvodního hvizdu se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Hosté se zaslouženě dostali do vedení, když se po několika šancích prosadil Štěpán Tobolka. Domácí hráči byli z této branky zaskočeni a nedařila se jim kombinační hra. Těsně před poločasem ale domácím vyšel útok po pravém křídle a po závaru v malém pokutovém území doslova zavezl míč za brankovou čáru Jarda Čuda – 1:1.

 

Oba týmy vstřelily opět po jedné brance

Do druhého poločasu vyběhl úplně jiný domácí tým. Soupeře doslova zamkli na vlastní polovině a ten spoléhal pouze na agilního Tobolku, který byl největší hrozbou pro domácí. Po několika 100% domácích šancí se dokázal prosadit po rohovém kopu krásnou střelou Michal Šmíd – 2:1. Tento stav ale nevydržel příliš dlouho. O 2 minuty později využil zaváhání obrany opět Tobolka a vyrovnal – 2:2. Domácí v posledních 15 minutách vsadili vše na jednu kartu a chtěli urvat vítězství na svoji stranu, ale doplatili na mizernou koncovku, která je připravila o tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Vstup do utkání se nám vůbec nevydařil. Od začátku jsme byli příliš nervózní a ve všech soubojích o krok pomalejší. Po mé chybě se hosté dostali lacino do vedení a celý poločas nám nebylo přáno v zakončení. Do druhé poločasu jsme na soupeře vlítli a mohli přidat několik gólů, ale v posledních utkáních nás trápí koncovka. Derby jsme chtěli jednoznačně ovládnout a je to pro nás ztráta.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] , J. Rakušan [-] (58. K. Skoumal [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] (57. D. Smetana [-] ) , M. Máca [-] , D. Mašát [-] , Š. Tobolka [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] (85. J. Dřímal [-] ) , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] (64. R. Komenda [-] ) , O. Tesař [-] , J. Kalášek [-] (90. L. Smetana [-] )

ŽK: 38. R. Jurka , 43. J. Čurda - 26. J. Křivánek , 49. M. Habich , 60. M. Máca , 88. D. Smetana , 90. R. Komenda .
Hráči zápasu: M. Šmíd - Š. Tobolka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACEK Ivo - VRZAL Vlastimil, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice vedené Markem Mácou jsou doma jasnými favority, a proto zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích