4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 14:00

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma proti Náměsti B vítězně


Branky


9. M. Vahila , 15. V. Kopuletý (vl.) , 66. J. Hakl , 83. M. Vahila - 48. J. Franěk , 51. J. Franěk
12

Po nepovedené předehrávce si Rokytnice napravila výhrou reputaci v domácím zápase s rezervou Náměště 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý úvod

Rokytnice na svém hřišti přivítaly rezervní tým Náměště, který prožívá pohodovou sezónu. Na jaře dokonce v šesti zápasech poznaly hořkost porážky jen v jednom případě. Rokytnice měla náročný týden, remízové utkání ve Vladislavi, debakl na hřišti FŠ Třebíč. Nyní rokytničtí hráči hostili rezervu Náměště, se kterou se na podzim rozešli nerozhodně 3:3. Na jaře ale byli lepší domácí a tři body zůstaly v Rokytnici za výhru 4:2. Již od prvních minut byla Rokytnice lepším týmem. V 9. minutě vyslal Ferkl dlouhý balón přesně na Vahil’ovu hlavu a Rokytnice šla do vedení. O šest minut později přišel druhý gól pro Rokytnici. Jan Hakl se po levé straně vydal na výlet a jeho přihrávku před bránu si do sítě srazil náměšťský Kopuletý. Rokytnice si dále vypracovávala šance, byla lepším týmem na hřišti, ale nadějné pokusy domácích hráčů brankou neskončily.

 

 

Hosté brzy vyrovnali, ale domácí to nezlomilo

Ve druhé půli začali lépe hosté. Domácí jakoby přestali hrát a rezerva Náměště v rozmezí od 48. do 51. minuty zásluhou Fraňka vyrovnala. Hosté si pár šancí také vypracovali, ale v 66. minutě šla Rokytnice opět do vedení. Domácí rychle rozehráli odpískaný faul, Vahil’a přenesl hru na levou stranu, kde si Jan Hakl sám před gólmanem počínal na výbornou – 3:2. Do střelecké listiny se mohl zapsat i druhý Hakl, Lukáš, ale ve své šanci pět minut před koncem orazítkoval pouze tyč. Rokytnice dokázala i tak vstřelit další gól, když v 88. minutě šikovně loboval gólmana Vahil’a. Hosté ještě ke konci mohli snížit, ale jejich šanci vychytal reflexivním zákrokem Hobza. Poslední slovo v utkání mohl mít rokytnický Železník, ve své šanci trefil ale pouze gólmana. Rokytnice tak zvládla v utkání zvítězit 4:2.



Ohlasy k zápasu


V prvním poločase jsme byli lepším týmem, což jsme vyjádřili dvěma góly. Ve druhé půli začali lépe hosté, vyrovnali, ale my jsme opět zabojoval a zvítězili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - T. Zsihovics [-] , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] (86. J. Veleba [-] ) , J. Bartejs [-] , L. Hakl [-] (80. J. Železník [-] ) , J. Herbrych [-] , M. Vahila [-] , M. Štork [-] (70. M. Bartejs [-] ) , D. Jičínský [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - V. Kopuletý [-] , R. Bednář [-] (82. T. Rabušic [-] ) , M. Lokaj [-] (75. M. Stachovič [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Anna [-] , F. Tomek [-] , M. Matoušek [-] , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] (35. J. Franěk [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 53. M. Anna , 76. J. Eliáš .
Hráči zápasu: M. Vahila .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - VRZÁČEK Josef, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Pokud přijedou hosté v oslabené sestavě, není co řešit a body zůstanou doma.