1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Třebíči skončil remízou


Branky


12

Dělbou bodů skončil šlágr kola mezi vedoucí Třebíčí a druhou Vladislaví 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V největším šlágru kola a snad i celé jarní části přivítala FŠ Třebíč druhý tým tabulky z Vladislavi. Oba celky v posledních kolech nabral slušnou formu. Borovina se tak mohla těšit na zajímavý, bojovný a určitě i takticky zajímavý souboj. Na podzim se uskutečnil také vyrovnaný a atraktivní zápas s vyrovnaným skóre 1:1. Za příjemného, ale jinak velmi chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Slatinský tak i hostující brankář Jan Nejerál žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci, kterých se na šlágr kola dostavilo asi 120, se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali. A tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas. 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Také  téměř celou první polovinu druhého poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. Až v 65. minutě poslal hosty překvapivě do vedení Ondřej Krátký - 0:1. Jenže domácí za deset minut vyrovnali, když se střelecký prosadil v 75. minutě Ondřej Jeřábek - 1:1. V 82. minutě byl navíc vyloučen hostující Martin Chalupa, ale domácí tým krátkou přesilovku nevyužil. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: V počátku utkání jsme bušili do kvalitního obranného bloku, který hosté hráli. Občas borcům z Vladislavi vyšel brejk, ale to se nám až na jedno malé zaváhání podařilo přežít. Když jsme v závěru začali unavenou obranu celkem snadno překonávat, tak jsme v zakončení nebyli důrazní nebo přesní, či soupeř i za cenu ČK zatáhl za záchranou brzdu, ta však byla udělena jen jedna. Každopádně to dnes nebyl výkon, jakým bychom se chtěli prezentovat, tak bod berem.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem, bohužel jsme svoje tři vyložené šance neproměnili. V druhé půli se hra vyrovnala, po zásluze jsme šli do vedení ovšem domácí vzápětí vyrovnali. Divákům se musela hra obou týmů líbit.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Filipec [-] (75. . Křivánek [-] ) , F. Křen [-] (60. O. Jeřábek [-] ) , T. Růžička [-] , K. Pislcajk [-] - T. Beran [-] , T. Oberreiter [-] (46. M. Ustohal [-] ) , L. Tomek [-] , J. Roupec [-] (72. M. Kratochvíl [-] ) - D. Adam [-] , M. Bukáček [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - L. Petz [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] - P. Otruba [-] , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] (81. M. Hort [-] ) , J. Orálek [-] (70. F. Macek [-] ) , P. Vyletěl [-] - O. Krátký [-] (84. P. Petz [-] )

ŽK: 42. M. Bukáček - 10. P. Vyletěl , 12. O. Krátký , 57. J. Orálek , 85. V. Paločko . ČK: 82. M. Chalupa .
Hráči zápasu: K. Pislcajk - O. Krátký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - ADAM Josef (N), MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola využije Třebíč domácího prostředí, zvítězí a přiblíží se postupu do Okresního přeboru.