4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma rozstřílel Jemnicko B


Branky


12

Důležitou výhru v boji o záchranu zaznamenali fotbalisté Horního Újezdu, když porazily rezervní tým Jemnicka 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

  V 21. kole okresního přeboru na sebe narazily týmy, které se bezprostředně utkaly o dvanácté místo v tabulce. Tým H. Újezdu měl výhodu domácího prostředí a to se možná nakonec stalo rozhodujícím. Domácí tým, který z posledních dvou utkání získal čtyři body a s jediným inkasovaným gólem, velice dobře navázal i v tomto utkání. Zápas začal obezřetně, ale domácí se přeci jenom více dostávali do akcí, které byly nebezpečné pro hostující tým. Bohužel jim chybělo lepší provedení a přesnější zakončení. Domácí své snažení podtrhli v 18. minutě, kdy po perfektně sehrané akci a přesně provedené přihrávce od T. Kalába skóroval z levé strany do prázdné svatyně J. Jonáš. Domácí se ujali vedení. Tím však upadli do mírného uspokojení a hosté začali být daleko aktivnější. Lépe kombinovali a snažili se dostat do zakončení. Vzrušení u hostí hned dvakrát v prvním poločase nastalo, kdy poprvé se nepískal pokutový kop pro „údajné“ zasažení ruky v pokutovém území domácího obránce v pozici “ležícího obránce“, a druhé, kdy po rychlém přechodu hostí zakončoval hostující hráč z ofsajdu. Domácí tak šli do kabin s jednobrankovým vedením

Domácí ještě skóre navýšili

V druhém poločase byl pro domácí tým jasný cíl. Vstřelit druhý gól a tím získat na své kopačky klid. To přinesl svým premiérovým gólem v dresu domácích Miroslav Řezáč v 56.minutě utkání, kdy prostřelil hostujícího gólmana. Zdálo se, že domácí získají klid a půdu pod nohama, ale hosté nesložili zbraně a v 70. minutě byl již domácí hradecký překonán, ale zastoupil jej J. Pivoňka, který hlavou zachránil snížení skóre, a nedal tak hostům šanci na zdramatizování utkání. Domácí si uvědomili, že vedení o dvě branky není až tak dostačující, aby mohli zápas dohrávat v pozici jasného vítěze, proto začali být aktivnější ve hře do šestnáctky hostí. Promarnili některé šance, ale nakonec se dočkali v 83. minutě zásluhou J. Jonáše a zvýšili svůj náskok na 3:0  a tečku za utkáním dal čtvrtým gólem domácích Martin Řezáč. Domácí tak mohli slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: I když výsledek 4:0 pro domácí vypadá jednoznačně, nebyl to jednoduchý zápas. Hosté na rozdíl od domácích naštěstí nebyli produktivní ve svých zakončeních. Domácím se tentokrát dařilo a zaslouženě brali tři body za vítězství.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Domácí si vytvořili hodně šancí a my skoro žádnou. Celý zápas jsme byli u všeho pozdě a nebyli jsme důrazný, takže domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Kaláb [-] , J. Sirota [-] , J. Jonáš [-] , V. Pavlík [-] , K. Kresa [-] (48. M. Řezáč [-] ) , J. Pelán [-] (38. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , M. Přibyl [-] , M. Řezáč [-] , J. Pivoňka [-] (74. M. Veselý [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , J. Dřímal [-] (74. L. Smetana [-] ) , M. Kristek [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-] (62. P. Nevrkla [-] )

ŽK: 47. J. Sirota , 70. J. Jonáš - 90. J. Křivánek .
Hráči zápasu: M. Ošmera , J. Jonáš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOLÝ Petr - BAZALA Petr (N), PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Důležitý zápas v boji o záchranu dopadne lépe pro domácí celek.