0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč rozhodla ve Výčapech o své výhře


Branky


12

Vedoucí tým soutěže FŠ Třebíč si odvezl z Výčapů velmi cennou výhru a pomalu kráčí za postupem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Výčapů přijel vedoucí tým soutěže FŠ Třebíč, který dokázal zvítězit s Třebelovicemi jasně 4:0 a upevnil si vedoucí pozici Okresního přeboru. Výčapy naopak nedokázaly z Rokytnice přivézt žádný bod. Na podzim zvítězila FŠ Třebíč nad Výčapy zcela jednoznačně 4:0. Za příjemného, ale jinak chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Trojan tak i hostující brankář Jiří Slatinský žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas. 

Hosté rozhodli v závěru zápasu

Také  téměř celý druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. A když už se zdálo, že se v jednom kole nečekaně urodí dvě bezgólové remízy, vzal si slovo v 81. minutě poslední dobou střelecký potentní Miroslav Bukáček, který jedinou brankou v zápase rozhodl o výhře FŠ Třebíč 0:1. Tato výhra opět přiblížila Třebíč k vysněnému postupu, poněvadž náskok na druhou Vladislav a třetí Rudíkov vzrostl na rozdíl sedmi bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Utkání se od samého počátku vyvíjelo tím směrem, jak jsme ho chtěli mít. Na ruku nám šlo i to, že domácí začali z tempa utkání velmi brzy odpadat. Po té jsme hru ještě více zrychlili, zjednodušili a domácí nebyli v této fázi schopni podržet balón, dostali se pod maximálni tlak a z toho vyšla ta rozhodující branka. Šancí dnes bylo požehnaně, gól bohužel jen jeden, ale připisujem si tři body, a proto u nás panuje spokojenost.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - L. Kašpárek [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (63. L. Loucký [-] ) , M. Semerád [-] (58. R. Macek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Filipec [-] , T. Růžička [-] , . Křivánek [-] (46. R. Fišer [-] ) - J. Roupec [-] (70. M. Jindra [-] ) , T. Vrba [-] , L. Hráček [-] , L. Tomek [-] , O. Jeřábek [-] - M. Bukáček [-] , M. Hobza [-]

ŽK: 53. M. Semerád , 61. T. Matoušek , 67. T. Pecka - 13. L. Tomek , 33. M. Bukáček , 69. J. Roupec .
Hráči zápasu: J. Slatinský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SVOBODA Ondřej, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro oba soupeře skončí spravedlivou remízou.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů