1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 10:15

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice nestačily doma na Rudíkov


Branky


12

V zápase o třetí místo tabulky dokázali fotbalisté Rudíkova zvítězit na půdě Hartvíkovic 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do utkání vstoupili velice aktivně domácí hráči, v 5. minutě šel domácí útočník do souboje s trojicí hráčů soupeře, po nezaviněném pádu o míč přišel. Hned po získání míče hostující kapitán Mikyska poslal krásný centr na levou stranu Trnkovi P., ten s míčem zaběhl až na hranici velkého vápna a poslal centr ke vzdálenější tyči Trnkovi J., který ještě hlavičkou poslal míč Pažourkovi, ten bez přípravy zakončoval a jeho střelu srazil obránce. V 10. minutě hosté zakládali útok na polovině domácího týmu, o míč přišli a byl z toho dlouhý nákop od domácího hráče na spoluhráče Kopuletého Martina a tomu se podařilo prosadit ve vápně hostů a vstřelil gól. Hosté přidali na obrátkách a přicházely šance. V 15. minutě po samostatné akci vystřelil Trnka J. a brankář vyrazili míč na rohový kop. Ve 23. minutě založil akci hostů Trnka P. přihrávkou na Skryje M., ten posunul na Trnku J. a ten před bránu Štolpovi, který vystřelil, ale netrefil bránu. Ve 25. minutě zahrál hostující Trnka P. rohový kop, na míč si ve vápně naběhl hostující kapitán Mikyska a hlavou poslal míč nad bránu. Ve 26. minutě rychlý útok hostů po pravé straně, do vápna si s míčem zaběhl Malec a místo střely se snažil přihrát a obránce domácího týmu odkopl míč na rohový kop. Rohový kop zahrával opět Trnka P., ve vápně našel Mikysku a ten se konečně dočkal a hlavou srovnal na 1:1. Ve 29. minutě vystihl přihrávku domácích Trnka J., doběhl s míčem do vápna a tam o míč přišel. Ve 37. minutě se na výlet vydal hostující obránce Klíma, poslal centr z pravé strany do vápna, kde byl Pažourek, brankář však přihrávku vyrazil na svého obránce a odražený míč od obránce chytil brankář do náruče. Ve 41. minutě zahrával hostující kapitán Mikyska trestný kop od autové čáry z poloviny hřiště, dlouhým nákopem našel ve vápně Skryje M., který hlavičkoval a míč padl na břevno a odtud na odkop. Rudíkov si dovolil luxus, tak jak i v předchozích zápasech, neproměňovat šance a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.  

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Domácím nevyšla rozehrávka druhého poločasu, ze středového bodu poslali míč na stopera, na kterého „vystartoval“ hostující Pažourek, stoper znejistěl a míč poslal soupeři, byl to Skryja M. a bylo z toho přečíslení dva na jednoho, Skryja M. potáhl a poslal centr za obranu Pažourkovi, který utekl a šel sám na brankáře a svoji zteč zakončil střelou do branky. Hosté tak hned z první šance ve druhém poločase vstřelili branku. Hosty to nakoplo, ve 47. minutě obránce Klíma poslal po pravé straně centr na Pažourka, ten zatáhl k rohovému praporku, podíval se a nacentroval míč do vápna na Skryje M., který se na míč vrhl „rybičkou“ a hlavou poslal míč na břevno, míč se od břevna zvedl a padl opět na břevno a pak na odkop. V 50. minutě utekl po pravé straně Pažourek, poslal centr na vzdálenější tyč, kde byl Trnka J., velmi těžký centr dokázal Trnka J. trefit a brankář měl co dělat, aby jej vyrazil na rohový kop. Rohový kop poslal na Pažourka Trnka P., Pažourek našel ve vápně dobře postaveného Skryje M. a jeho střela skončila na tyči. V 54. minutě nabídli hosté šanci domácímu týmu, Skryja Z. fauloval na hranici velkého vápna, ke kopu se postavil Horký a trefil prvního bránícího hráče hostů. V 55. minutě to byli opět hosté, kteří zahrozili, konkrétně Trnka J. poslal po pravé straně míč Pažourkovi, který chtěl poslat na druhou stranu volnému Skryjovi M., ale obránce stál na správném místě. V 58. minutě dlouhý nákop na Skryje M., poslední bránící hráč domácího týmu odkopl míč na aut. V 60. minutě šel od poloviny hřiště Pažourek, v souboji jeden na jednoho neuspěl. Za neproměnění šancí mohli být hosté potrestáni, v 67. minutě hostující Malec špatně rozehrál, domácí hráč dal míč z první mezi obránce hostů, tam proběhl domácí Kopuletý Martin a šel sám na brankáře Doležala, ten proti němu vyběhl a Kopuletý zakončil mimo bránu. Hosty to v útočení zmrazilo a začali myslet víc na „zadní kolečka“. V 83. minutě se dostali přece jen do poslední gólové šance, rychlík Skryja M. proběhl mezi obránci do vápna a vystřelil a byla z toho opět pouze branková konstrukce, pro něj dnes třetí. Domácí se snažili až do konce utkání, ale do žádné vážnější akce se nedostali a všechny tři body si zaslouženě odvezli hosté. 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Po sérii neúspěšných výsledků byla na hráčích znát nervozita, která způsobovala nepřesnosti v naší hře. Přesto jsme projevili vetší vůli po vítězství a utkání jsme zvládli. Akorát mě mrzí nevyužité šance, které kdybychom proměnili, tak jsme mohli dohrávat ve větším klidu.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , M. Malý [-] (46. M. Kopuletý [-] ) - V. Hadraba [-] (65. J. Křehlík [-] ) , J. Sýkora [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] - J. Gottvald [-] (74. R. Sýkora [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] (74. D. Lehký [-] ) , P. Malec [-] , M. Mikyska [-] , T. Klíma [-] - O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] (80. J. Koch [-] ) , J. Dobrovolný [-] - J. Pažourek [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 43. M. Outulný , 49. J. Sýkora , 74. M. Sýkora - 79. J. Trnka , 82. J. Pažourek , 89. P. Malec .
Hráči zápasu: M. Mikyska , J. Pažourek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBA Michal - NESTROJIL Zbyněk, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov se nyní nachází v herní krizi, čehož využijí solidně hrající Hartvíkovice.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů