Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma přišla o výhru


Branky


12

Vladislav nevyužila nad Rokytnicí dvojnásobnou přesilovku a prohospodařila dvoubrankový náskok 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší, hosté šli do desíti

Druhý tým tabulky z Vladislavi přivítal Rokytnici, která se pohybuje v klidném středu tabulky a pomalu si může vyzkoušet kvalitu svého širokého kádru. Naopak Vladislav se nachází ve skvělé formě, když dokázala zvítězit v posledních čtyřech zápasech. Navíc v posledních třech zápasech neinkasovali žádný gól. Na podzim byla ale úspěšnější Rokytnice, která zvítězila 1:0. V prvnim poločase diváci viděli celkem čtyři branky, ovšem rozhodčí ještě domácím jednu branku neuznal kvůli údajnému ofsajdu. Ale nejprve začal zápas rychlou brankou v hostující sítí, když se ve 3. minutě trefil Ondřej Krátký - 1:0. Hosté se ale nezlomili a v 16. minutě zásluhou Jana Bartejse vyrovnali na 1:1. Jenže domácí ještě rychleji odpověděli, když je v 19. minutě dostal opět do vedení 2:1. Další rána pro hosty pak přišla ve 35. minutě, když byl vyloučen Tomáš Zahovics. Domácí tak měli dobře rozjetý zápas a vše jim naprosto hrálo do karet. 

Hosté i v dvojnásobném oslabení vyrovnali

Když ve druhé půli přidal v 59. minutě Vyletěl gól přímo z rohu na 3:1, zdálo se, že domácí si utkání již pohlidaji. Hosté však do konce zápasu dokazali vyrovnat, když využili domácí nedůslednosti. Nejprve v 79. minutě snížil na 3 :2 Radek Ferkl a o další dvě minuty později šokoval všechny domácí hráče i fanoušky Jiří Veleba, který srovnal na 3:3. V závěru zápasu byl ještě vyloučen druhý hostující hráč Radek Ferkl, ale domácí již z krátké přesilovky nic nevytěžili. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Dnes jsme i pres dobrou kombinacni hru ztratili dva body predevsim kvuli nepromenenym sancim a chyby rozhodciho, ktery odmaval ofsajd, ktery v zadnem pripade nebyl. Kankou utkani je chovani hostujici lavicky vcetne divaku.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - L. Petz [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] - F. Macek [-] , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] , J. Orálek [-] , P. Vyletěl [-] (74. M. Hort [-] ) - O. Krátký [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] (68. J. Veleba [-] ) , R. Ferkl [-] , J. Bartejs [-] (72. M. Bartejs [-] ) , T. Zsihovics [-] , L. Hakl [-] , A. Štefánek [-] , J. Herbrych [-] , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , D. Jičínský [-]

ŽK: 44. P. Vyletěl - 17. T. Zsihovics , 79. J. Herbrych , 86. D. Jičínský , 88. R. Ferkl , 88. J. Veleba . ČK: 35. T. Zsihovics , 89. R. Ferkl .
Hráči zápasu: P. Vyletěl - L. Hakl , A. Štefánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - NESTROJIL Zbyněk, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Další výhra domácího týmu, kterému již patří druhé místo.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích