0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice si vezou domů všechny body


Branky


12

Ani v třetím jarním domácím zápase Lipník nedokázal vybojovat žádný bod, když podlehl Hartvíkovicím 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Na  půdu Lipníku přijely fotbalisté Hartvíkovic, kteří absolvují dva venkovní zápasy. První z nich zvládli na výbornou, když zvítězily v Jemnicku 3:1. Lipníku se naopak na jaře moc nedaří, protože zaznamenal již třetí prohru že čtyř zápasů. Na podzim se oba týmy rozešly smírně v poměru 2:2. Ve 12. minutě po chybě domácí obrany šel sám na brankáře Sýkora a ten se v podobných situacích nemýlí! - 0:1 Po této chybě se domácím hráčům opět přestalo dařit a nebyli schopni udržet míč, nebo založit nějakou akci. Zato hosté se brankou ještě víc nabudili a ve 32. minutě si Kopuletý navedl míč na střed a krásnou střelou do šibenice nedal brankáři šanci - 0:2!! Ve 37. minutě z vápna pěkně vystřelil Čtvrtníček, ovšem vyznamenal se brankář Chalupa, který s přispění tyče míč vyrazil. 

Do druhého poločasu vstoupili domácí hned s trojitým střídáním, bohužel hned ve 47’ minutě se v hlavičkovém souboji střetl domácí obránce s hostujícím útočníkem a s krvavým zraněním domácího hráče museli sáhnout ke čtvrtému střídání. Poté domácí zlepšili pohyb a začali si vytvářet šance, bohužel se nic neujmulo. A tak to byli opět hosté, kdy individuální akcí se blýskl Martin Outulný a vstřelil na 0:3!!

 

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili domácí hned s trojitým střídáním, bohužel hned ve 47. minutě se v hlavičkovém souboji střetl domácí obránce s hostujícím útočníkem a s krvavým zraněním domácího hráče museli sáhnout ke čtvrtému střídání. Poté domácí zlepšili pohyb a začali si vytvářet šance, bohužel pro ně se nic neujmulo. A tak to byli opět hosté, kdy individuální akcí se blýskl Martin Outulný a vstřelil na 0:3!! Do konce zápasu už mnoho času nezbývalo, a tak už bylo o osudu utkání víceméně rozhodnuto. Lipník tak nezvládl ani své třetí utkání, přesto může sezónu dohrávat v poklidu.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Gratuluji soupeři k jasné výhře. Hartvíkovice byli důraznější, bojovnější a to nám teď momentálně hodně chybí! Můžeme hrát dobře technicky, ale bez větší bojovnosti a pohybu nemůžeme uspět!!




Sestavy


Hajduk Lipník
O. Urban [-] - M. Tretera [-] (48. J. Procházka [-] ) , L. Macháček [-] , A. Matoušek [-] (46. A. Kisela [-] ) , T. Brabenec [-] , L. Žák [-] - M. Mašeja [-] (46. L. Šabata [-] ) , J. Čtvrtníček [-] (84. D. Králík [-] ) , M. Vala [-] (46. J. Burian [-] ) , J. Fňukal [-] - R. Šťáva [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - P. Křivánek [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , J. Melkes [-] - D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] - M. Outulný [-] (86. T. Řezanina [-] ) , J. Sýkora [-] (68. T. Urbánek [-] ) - M. Outulný [-] , P. Vlk [-] (90. M. Kopuletý [-] )

ŽK: 64. T. Brabenec .
Hráči zápasu: D. Kopuletý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - VRZAL Vlastimil, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Nám nechybí níc jiného než porazit Hartvíkovice i když se nám teď moc nedaří a máme rozsáhlou marodku tak věřím že proti Harťálu vyhrajeme a už budou jen lepší časy.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích