0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma nestačil na rezervu Náměště


Branky


12

Rudíkovští fotbalisté opět zaváhali, když doma prohráli s Náměšťí B a vzdálil se jim boj o postup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí začali velmi aktivně, do šancí se postupně dostali Trnka J., Pažourek a Štolpa, branka z žádné akce však nebyla. V 6. minutě utekl po levé straně Pažourek až do velkého vápna hostů a vystřelil, trefil tyč, míč u rohového praporku doběhl Trnka J., který poslal míč do vápna, bránící hráči jej odkopli daleko od své branky. V 16. minutě předvedli domácí kombinační akci na jeden dotyk, finální přihrávka kapitána Nožičky skončila na odkopu. V 21. minutě to byl opět Pažourek, který tentokrát utekl po pravé straně, poslal centr před bránu, kde byl sám před brankářem Skryja M., bez přípravy vystřelil a trefil brankáře. Ve 26. minutě hosté zahrávali rohový kop, bránící Malec hlavičkou poslal míč před vápno, kde byl hostující Sobotka Z., který přímo pálil těsně mimo tyče. Ve 34. minutě vymysleli domácí rychlou akci, Trnka P. nákop na Pažourka, ten hlavou posunul míč na Skryje M. a ten rovnou do „ulice“ Trnkovi J. a ten už měl před sebou jen brankáře, zakončil střelou do nohou brankáře. Ve 36. minutě šel míč po ose Pažourek, Trnka J. a Štolpa, ten vystřelil a trefil protihráče. Ve 40. minutě poslal po levé straně krásný centr Dobrovolný na Skryje M., ten přešel přes jednoho obránce a ve velkém vápně šel přes druhého, došlo ke kontaktu a následoval pokutový kop, k němu se postavil domácí Mikyska, ale místo branky nechal vyniknout hostujícího brankáře a ten míč vyrazil na rohový kop. Rohový kop Trnka P. přetáhl na vzdálenější tyč, kde své zaváhání při PK mohl odčinit Mikyska, míč z jeho hlavy však opět zneškodnil brankář Kováč. Ve 44. minutě ve vápně hostů se uvolňoval opět Skryja M., bránící hráč jej zezadu kopl přes kotníky, ale tentokrát rozhodčího píšťalka byla němá a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. 

Hosté se jedinou brankou dočkali výhry

Ve druhé půli stoper domácích Mikyska přišel o míč, soupeř jej posunul na Preisnera a ten se z 35 metrů trefil ideálně a 55. minutě to bylo 0:1. Domácí přidali na obrátkách a 57. minutě poslal Pažourek přihrávku mezi obránce hostů, kde byl Skryja M., ten zakončoval k tyči, ale opět se vytáhl brankář Kováč a na míč doskočil. Při tom jak domácí útočili, tak začali vzadu „otevírat“ vrátka, v 59. minutě jim navíc nevyšel ofsajd systém a před brankářem Doležalem se zjevil kapitán hostů Eliáš J., míč však poslal mimo bránu. V 61. minutě poslal Trnka P. centr za obránce na Pažourka, ten vystřelil a bránící hráč míč srazil na rohový kop. V 74. minutě domácí otevřeli bránu ve své obraně a hostující Sobotka M. šel sám na brankáře, šanci zakončil střelou mimo bránu. V 75. minutě se do individuální akce pustil Skryja M., který šel do souboje s dvěma obránci, měl dostatečnou rychlost, jeden obránce jej podržel za dres, ale dokázal se mu vytrhnout a tak mu byla ponechána výhody, byl však rozhozen a tak sám před brankářem opět nedokázal poslat míč do sítě. V 76. minutě chyboval hostující stoper a opět to byl Skryja M., který byl sám před brankářem a míč poslal mimo bránu. V 87 minutě už domácí fanoušci viděli míč v brance hostů, to poslal Nožička centr do vápna a tam na hranici pokutového kopu míč poslal do šibenice Štolpa, ale kde se vzala tu se vzala ruka brankáře Kováče a konečky prstů míč poslal na rohový kop. Poslední šanci v utkání měl domácí Pažourek, v 88. minutě byl před brankářem hostů a vystřelil, ale opět jen mimo bránu a tak se domácí branky nedočkali a hosté si odvezli všechny body. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Na začátku zápasu jsme hráli aktivně, ale opět tak jako v předchozích zápasech jsme selhali v koncovce. Soupeři se podařilo jednou skórovat, což jim dnes stačilo na všechny body.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - P. Malec [-] (83. J. Koch [-] ) , T. Klíma [-] (75. Z. Skryja [-] ) , M. Mikyska [-] - J. Trnka [-] , O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Pažourek [-] , M. Skryja [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] (52. F. Tomek [-] ) , R. Bednář [-] , V. Kopuletý [-] (73. T. Rabušic [-] ) , M. Stachovič [-] , M. Sobotka [-] (90. Z. Král [-] ) , Z. Sobotka [-] , M. Preisner [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 62. J. Eliáš , 82. T. Rabušic .
Hráči zápasu: P. Trnka - M. Preisner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov už konečně zabere, takže výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích