0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav si věže z Blatnice


Branky


12

Vladislav se čtvrtou výhrou po sobě vyhoupnul na druhou příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v závěru první půle do vedení

Na horkou půdu Blatnice přijely fotbalisté Vladislavi, kteří vyhráli poslední tři zápasy a patří jim třetí místo v tabulce. Také Blatnice v minulém kole naplno bodovala, když si přivezlya cennou výhru z Výčapů. Na podzim se radovala z výhry Vladislav po  hubené výhře 1:0. Utkání se hrálo za krásného ideálního fotbalového počasí, ve kterém skoro celý poločas hráli prim obrany a také brankáři obou celků drželi akcie na bodový zisk. Až ve 44. minutě kapituloval jako první domácí gólman Ondřej Urban, kterého překonal František Macek a tím poslal hostující barvy do vedení - 0:1. To byla pro domácí hodně studená sprcha a tento moment byl jedním z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Domácí tak měli v kabině hodně o čem přemýšlet. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nebylo ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli chtěli domácí co nejdříve vyrovnat, ale všechny plány vzaly za své, když nejprve přišla pro domácí čitelná ztráta, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Miroslav Karásek a poslal Blatnice do desíti. A to byl další z rozhodujících momentů. Hosté nabídnutou přesilovku poměrně brzy využili, když v 65. minutě Jakub Hrůza poslal hosty do dvougólového vedení - 0:2. Do konce zápasu si hosté vedení hlídali a v 85. minutě navíc přidal pojištující Petr Vyletěl branku na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu



Po celou dobu utkání jsme měli hru ve svých rukou a zaslouženě vyhráli, na tuto výhru budeme chtít navázat i v následujicím utkání.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Šabatka [-] , M. Karásek [-] , J. Šimek [-] , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , M. Šabatka [-] (79. R. Dušek [-] ) , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] , D. Pokorný [-] , M. Doležal [-] (46. F. Rumíšek [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - L. Petz [-] , V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] (83. D. Ciprys [-] ) , M. Chalupa [-] - F. Macek [-] (74. R. Veškrna [-] ) , J. Orálek [-] , P. Vyletěl [-] (85. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-] (88. K. Čihal [-] )

ŽK: 22. M. Hutař , 43. M. Karásek - 56. J. Hrůza , 80. P. Otruba , 88. L. Petz . ČK: 58. M. Karásek .
Hráči zápasu: J. Hrůza .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: remíza

Tohle bude zajímavý zápas, ale myslím si že týmy se rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích