Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov slaví tři body


Branky


12

Fotbalisté Chlístova si připsali druhý jarní výhru a vzdálil se sestupovým příčkám

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Další mistrovské utkání sehrál Chlístov opět na domácím hřišti. Přivítali soupeře z Jemnice. V prvním poločase byli opticky lepším mužstvem. Soupeř se dostával pouze do ojedinělých brankových příležitostí. Domácí si vypracovali velké množství brankových příležitostí, ani jednu  však brankově nedokázali využít. Neproměnili  ani ty nejvyloženější, kdy ve třech případech hlavou zakončoval Roman Hruška, ale jeho zakončení končilo vždy nad soupeřovou brankou. Poté se ve vyložené šanci ocitl Pavel Špaček, který se pokusil soupeřova brankáře přehodit, ale tento pokus mu golman hostí zmařil. A když ke konci prvního poločasu neproměnil tutovku ani Karel Kocmánek a nechal vyniknout opět soupeřova golmana, tak se šlo do kabiny za bezbrankového stavu.

Domácí se po pauze rozstřílely

Druhý poločas domácí soupeře zatlačili na jejich polovinu a nepustili je do žádné vážnější situace. Diktovali  tempo hry a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vsítit branku. Skóre otevřel v 57. minutě Roman Hruška, kterého v ideálním náběhu našel Pavel Špaček - 1:0. O deset minut později zahrával Pavel Špaček rohový kop, na který si naběhl Ladislav Hrbáček a hlavou nekompromisně zvýšil na 2:0 pro domácí barvy. Po této brance se soupeř ještě ani nevzpamatoval a hned z dalšího útoku již na 3:0 po individuální akci ve velkém vápně skóroval Roman Hruška. Následně v probíhající 76. minutě vyprodukoval soupeř chybnou přihrávku v obraně, čehož využil Pavel Špaček. Při samostatném úniku se kličkou zbavil i soupeřova golmana, zakonončil do prázdné branky a upravil tak na konečných 4:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Po celou dobu utkání jsme diktovali tempo hry a byli jsme lepším mužstvem na hřišti. Soupeř pohrozil několika šancemi pouze v prvním poločase a druhý již působil odevzdaným dojmem, kdy si prakticky nevypracoval žádnou brankovou příležitost. Zisk tří bodů v tomto utkání je zasloužený a pochvalu si zaslouží naše mužstvo jako celek, kdy všichni hráči podali solidní výkon.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: První poločas byl ještě z naší strany obstojný, ale po změně stran se naše hra doslova rozpadla a domácí to dokonale potrestal.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - M. Svoboda [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] (73. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] (88. R. Novák [-] ) -

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Máca [-] , M. Kristek [-] (46. J. Dřímal [-] ) , K. Tesař [-] , M. Habich [-] , L. Sevelda [-] , M. Sevelda [-] , J. Kalášek [-] , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-] (73. Z. Bártů [-] ) , D. Smetana [-] (61. J. Svoboda [-] )

ŽK: 23. T. Kuchařík , 33. P. Špaček , 89. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: L. Hrbáček , R. Hruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - MRÁZEK Vít, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Chlístov využije domácího prostředí a zvítězí o gól.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích