3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov bere první jarní výhru


Branky


12

Až v zápase s posledním Pyšelem dokázali fotbalisté Chlístova zvítězit v první jarním utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V dalším mistrovském utkání Chlístov na domácím hřišti přivítal Pyšel. Utkání začali domácí aktivněji jako soupeř.  Hned od úvodních minut si vypracovali několik vyložených brankových příležitostí, které však trestuhodně zahodili. V probíhající 13.minutě  se však dočkali i brankového efektu. Tomáš Kuchařík našel na levá straně Pavla Špačka, který po lajně utekl a přesnou přihrávkou před brankou soupeře našel Romana Hrušku, který s přehledem uklidil míč do sítě. Po této brance si domácí vypracovali další vyložené brankové příležitosti, ale když Roman Hruška ani Karel Kocmánek i ty nejvyloženější neproměnili, tak  šli domácí do kabin pouze s jednobrankovým vedením. Soupeř v první půli hrozil pouze z brejkových situací, ale díky pozorné obraně a bezchybnému golmaovi domácí žádnou branku neinkasovali. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas již nevypadal herně tak jednoznačně jako první. Soupeř přidal na obrátkách a vyrovnal hru v poli. Do brankových příležitostí se však dostával pouze sporadicky. Byli to domácí , kdo dokázal vypracované šance zúročit brankově. Nejprve v probíhající 56. minutě  uplatnil svůj důraz v pokutovém území Tomáš Kuchařík a nekompromisně zvýšil na 2:0 pro domácí barvy. Rozhodující branku utkání a pojistku ke zisku tří bodů vsítil Jakub Pokorný, kterého přesným centrem před brankou soupeře našel Roman Hruška. V poslední čtvrthodině si domácí již vítězství pohlídali a nepustili soupeře do žádné vážné situace. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Zisk tří bodů je zcela zasloužený. Po většinu utkání jsme byli lepším mužstvem a diktovali jsme tempo hry.

TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Utkání jsme nezvládli. Odevzdaných zápas.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - L. Smolík [-] (25. D. Brestovský [-] ) , J. Uhlíř [-] (78. M. Rygl [-] ) , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] (70. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - J. Tůma [-] , P. Dvořák [-] (82. L. Šoukal [-] ) , R. Kurečka [-] , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , J. Skryja [-] (68. R. Nováček [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] (63. D. Pištora [-] ) , R. Šoukal [-] , D. Šubert [-]

ŽK: 85. D. Brestovský - 52. P. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Kuchařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - SVOBODA Miroslav (N), RYGL Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

V zápase dvou celků bojující o záchranu přinese vyrovnaný duel s vyrovnaným skóre.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích