4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma nezaváhala


Branky


13. O. Krátký , 15. J. Orálek , 65. O. Krátký , 67. O. Krátký (p.)
12

Vladislav si na svém hřišti připsala skalp druhé týmu tabulky z Rudíkova po jasné výhře 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Od začátku utkání určovali tempo zápasu domácí hráči, v 5. minutě utekl po levé straně Vyletěl, sám už byl ve střelecké příležitosti, ale dal ještě pod sebe Krátkému a ten trefil bránícího hráče. O minutu později chyboval domácí „zadák“, míč mu sebral Skryja M. a po pravé straně podnikl útok, obhodil si obránce, ale domácí brankář dobře „přečetl“ situaci a vyběhnutím byl u míče první. V 9. minutě hostující Trnka P. zahrál rohový kop, míč propadl přes všechny hráče až k Trnkovi J. a ten z hranice velkého vápna přestřelil bránu. VE 13. minutě zahrával domácí kapitán Krátký trestný kop z cca 30 metrů, míč zatočil do vápna, míč všechny hráče přeletěl a k překvapení hostujících hráčů skončil u vzdálenější tyče v síti. Za 2 minuty na to měli domácí možnost další „standardky“, tentokrát to byl rohový kop, na který si naběhl nejmenší domácí hráč na hřišti Orálek a mezi soupeři hlavičkou poslal míč do sítě. Hosté byli z vývoje utkání jako opaření a mohlo být ještě hůř, ve 20. minutě Vyletěl zahrával rohový kop a vyzkoušel to rovnou na bránu, míč se otřel o břevno a skončil za bránou hostů. Ve 27. minutě konečně zahrozili i hosté, po skrumáži ve velkém vápně domácího týmu míč mířil do brány, ale za brankáře zaskočil bránící hráč a míč odkopl do bezpečí. Ve 28. minutě byli domácí nuceni vystřídat Cyprise, který se sám zranil a o minutu na to zareagoval na vývoj v utkání hostující trenér Trnka, ze hry stáhl obránce Lehkého a poslal tam útočníka Štolpu a s tím přišla nutnost přeskupit hráče. Ve 37. minutě zaútočil domácí Krátký, hostující brankář Doležal šel s ním do souboje až na rohu malého vápna, Krátký přihrál pod sebe Vyletělovi a ten netrefil prázdnou branku. O minutu později měli největší šanci první půle hosté, kapitán Nožička zatáhl míč po pravé straně a poslal centr do vápna, kde byl nikým nehlídán Štolpa, ale místo zakončení poslal malou domů brankáři a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.  

Domácí ještě skóre navýšili

Druhou půli začali hosté velmi aktivně, bylo jich plné hřiště a domácím téměř nepůjčili míč, ale do výrazné šance se ne a ne dostat. Parádní akci vymyslel v 57. minutě kapitán Nožička, zatáhl míč po levé straně a poslal centr na vzdálenější tyč, kde byl hostující Pažourek, před sebou už měl jen prázdnou branku, možná tomu zakončení dal až moc velkou razanci a před ním skočící míč poslal z metru nad prázdnou bránu. V 61. minutě přišla pro hosty další rána, na polovině hřiště došlo ke kontaktu domácího Petze s hostujícím útočníkem Skryjou M. a ten musel být vystřídán. Od té doby iniciativa hostů opadla a domácí se začali dostávat opět k míči a to tak, že po jednom nevinném autu se dostal míč ke Krátkému a ten pohodlně přehodil brankáře a bylo to 3:0. Když pak v 67. minutě nesmyslně fauloval ve vápně hostujícího týmu Malec stopera Chalupu, který se s míčem otáčel od hostující branky, tak přišel pokutový kop a exekutor Krátký jej s přehledem proměnil a završil tím svůj hattrick. Utkání se pak už jen dohrávalo, v souboji třetího (domácí) s druhým (hosté) domácí vyhráli výrazným rozdílem, když v obou poločasech vstřelili dva „slepené“ góly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Po celý zápas jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, kdy výsledek mohl být ještě vyšší. Jedinou kaňkou je zranění domácího hráče, které doufáme nebude vážné.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , L. Petz [-] - P. Ciprys [-] (28. F. Macek [-] ) , J. Orálek [-] , P. Vyletěl [-] (82. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] (85. K. Čihal [-] ) , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-] (77. R. Veškrna [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Miškela [-] (86. J. Koch [-] ) , D. Lehký [-] (29. O. Štolpa [-] ) , P. Malec [-] , M. Mikyska [-] - P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - M. Skryja [-] (61. V. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-]

ŽK: 77. J. Martinovský .
Hráči zápasu: V. Paločko , J. Hrůza , O. Krátký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MARTÉNEK Aleš (N), SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola rozhodně domácí prostředí, ale diváky čeká určitě napínavá podívaná.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích