4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice slaví další domácí výhru


Branky


15. M. Máca , 51. M. Máca , 76. M. Máca , 86. J. Rakušan
12

Díky hattricku Marka Máci, zvítězili domácí Třebelovice nad Rokytnicí jasně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Už před zápasem bylo jasné, že se bude jednat o kvalitní zápas obou týmů, kterým se v dosavadní jarní části daří. Od úvodního hvizdu se hrál celkem svižný fotbal nahoru dolů. Hostující tým z Rokytnice byl silný v kombinační hře a domácí hráče přehrával, ovšem bez náznaku gólové šance. Jako první se do 100% gólové šance dostal domácí Buček, ale trestuhodně z 8 metrů zahodil tutovou šanci. První branky se tak diváci dočkali v 15. minutě, kdy centrovaný trestný kop ze 40 metrů zapadl za záda hostujícího Hobzu – 1:0 Marek Máca. Po úvodní brance se hostující hráči hnali za vyrovnáním, ale byli to spíše domácí, kteří hrozili z brejků. Vyrovnání se hosté mohli dočkat ve 40. Minutě, ale hostující obránce nedokázal proměnit pokutový kop, který bravurně zlikvidoval vynikající Nesiba a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu Rokytnici vlétla s chutí zápas co nejrychleji vyrovnat, ale byl to pět domácí Máca, který  v 51. minutě poslal do dvoubrankového vedení.  Tento moment hostující hráče nakopl ještě více a začali vystrkovat růžky. Převzali iniciativu hry a domácí hráče 15 minut jasně přehrávali. Třebelovice se ovšem mohli spolehnout na domácího brankáře Nesibu, který přiváděl hostující hráče k zoufalství. V 76. Minutě si tedy vzal slovo opět domácí Marek Máca a střelou z 20 metrů zkompletoval hattrick – 3:0. Tato branka hostující hráče doslova srazila a zápas chtěli pouze dohrát a pouštěli domácí útočníky do dalších šancí. Nejprve neproměnil samostatný únik Máca a po něm se nedokázal z nájezdu prosadit ani Rakušan. Zmiňovaná dvojice uzavřela skóre utkání v 86. minutě, kdy po přihrávce Máci zasunul balón do prázdné branky Rakušan – 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Mare, hráč a trenér: Do utkání jsme nastoupili s respektem k soupeři, ale už před utkáním jsme si v kabině řekli, že z tohoto utkání chceme 3 body a odčinit špatný závěr z minulého kola v Blatnici. Prvních poločas jsme se nemohli dostat vůbec do hry. Nedokázali jsme podržet balón, ztráceli jednoduché míče a hlavně dávali hostujícím hráčům příliš volného místa při kombinaci. Zlomový moment byla asi chycená penalta v prvním poločase za stavu 1:0. Ve druhé půli jsme využili hrubých chyb obrany a zápas dovedli k jednoznačné výhře.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Jurka [-] , J. Buček [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (87. O. Jurka [-] ) , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] (64. K. Skoumal [-] ) , J. Rakušan [-] , R. Jurka [-] (87. M. Kabelka [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , J. Bartejs [-] , T. Zsihovics [-] , L. Hakl [-] , M. Bartejs [-] , D. Kašiár [-] (89. J. Železník [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , D. Jičínský [-]

ŽK: 17. R. Jurka , 89. K. Skoumal - 14. M. Štork , 30. L. Hakl , 68. R. Ferkl , 84. D. Kašiár .
Hráči zápasu: M. Nesiba , M. Máca .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pfeifer Michal - SEDLÁK Pavel, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice zatím na jaře neprohrály, a to se nezmění ani po zápase s Rokytnicí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů