2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč doma proti Chlístovu zachránila alespoň bod


Branky


14

Další bodovou ztrátu zaznamenala FŠ Třebíč. když pouze remizovala s Chlístovem 2:2. Přesto nadále drží první příčku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Vedoucí tým soutěže FŠ Třebíč přivítal na svém hřišti jedenáctý Chlístov, který na podzim ještě nebodoval. Třebíč naopak po úvodní výhře nečekaně zremizoval na půdě jasně posledního týmu tabulky z Pyšle. Podzimní vzájemný zápas skončil nečekanou vysokou výhrou Chlístova v poměru 5:3. Za příjemného jarního počasí nevstoupili domácí v improvizované sestavě, ale i tak v jasné roli favorita. V prvním poločasu proti Chlístovu byl výkon domácích dosti chabý, lenivý. Dělali spousty chyb a jednu z nich dokázal potrestat v 18. minutě Pavel Špaček - 0:1. Domácí celek se nemohl vůbec prosadit přes dobře hrající hosty z Chlístova, a tak se nemohli domácí divit jaký stav svítil na ukazatel skóre. A to ještě nikdo netušil  že bude s domácími ještě hůř. Ve 42. minutě se prosadil hostující kanonýr Roman Hruška a hosté v Třebíči vedli překvapivě ale zaslouženě 0:2. Domácí tak odcházeli do kabin s dvougólovým mankem a měli o přestávce nad čím přemýšlet. 

Domácí dokázali vyrovnat

Co se týče druhé půle, tu už měli domácí více pod kontrolou. A také se jim podařilo poměrně brzy snížit, když se v 53. minutě prosadil Tadeáš Vrba 1:2. Domácí tato vstřelená branka nakopla a nadále pokračovali v útočné tažení a pokusu o vyrovnání. To se jim také podařilo velmi brzy, když v 64. minutě vyrovnal Lukáš Hráček - 2:2. Domácí měli sice ještě mnoho času na obrat, ale to se jim nakonec nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Omezuje nás zaplněný lazaret, který se po každém utkání rozšiřuje, zastupitelnost je minimální. Saháme k nouzovým řešením, proto třeba první poločas proti CHlístovu byl dosti chabý, lenivý. Dělali jsme spousty chyb, ale co se týče druhé půle, tam jsme to měli pod kontrolou. Vzhledem k vývoji utkání jsme za bod rádi.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - K. Pislcajk [-] (46. T. Vrba [-] ) , M. Filipec [-] - P. Zábrodský [-] , M. Ustohal [-] , T. Růžička [-] (84. F. Křen [-] ) , J. Roupec [-] , L. Hráček [-] - D. Adam [-] (82. . Křivánek [-] ) , M. Bukáček [-] (54. R. Fišer [-] ) , M. Záviška [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - L. Smolík [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - Z. Nováček [-] (66. M. Rygl [-] ) , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 88. M. Záviška - 50. J. Pokorný , 73. L. Smolík .
Hráči zápasu: L. Hráček - R. Hruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - OŠMERA František, ŠLOUF Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Druhé překvapení již hráči FŠ Třebíč nepřipustím a zvítězí nad trápícím se Chlístovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích