2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma zvítězily nad Náměští B


Branky


30. M. Kafka , 70. D. Horký
14

Hartvíkovice se domácí výhrou nad rezervou Náměště dotáhl bodově na tohoto soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili po půl hodině

Zápas dvou týmů z první poloviny tabulky bylo k vidění v Hartvíkovicích. Lépe vstoupili do jarní části hosté z Náměště, kteří vybojovali již čtyři body. Zato domácí Hartvíkovice stále na první body čekají. Podzimní měření sil skončilo jasnou výhrou Náměště 5:1. Program 16. kola svedl dohromady dva týmy pohybující se ve středu tabulky. Do zápasu vstoupili o něco lépe domácí a dokázali si vytvořit územní převahu. První velkou šanci si však připsali hosté. Ve 12. minutě se zhruba z 25 metrů opřel jeden z Vícenických hráčů do míče a nádhernou střelou orazítkoval břevno. To však bylo od hostů pro první poločas vše. Hartvíkovice nejdříve zahrozily Davidem Kopuletým, který postupoval sám na brankáře Kováče. Ten střelu vyrazil jen k Horkému, který však mířil těsně nad. V 30. minutě už se Hartvíkovičtí radovali. Na rohový kop si na přední tyči nejvýše naskočil Kafka a otevřel skóre. Do konce poločasu měli domácí ještě jednu obrovskou šanci. Po špatně rozehraném rohu hostů se řítili do rychlého protiútoku čtyři domácí na jediného obránce. Celá akce však skončila jen slabou střelou. Do kabin se tak šlo s jedno brankovým rozdílem.

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas už hosté hráli lépe a dokázali kontrolovat hru. Zvládli si vytvořit několi závarů před brankou domácích, avšak bez vyložené šance. S postupujícím časem hosté začali otevírat hru a tak se Hartvíkovickým nabízely příležitosti pro brejky. V 70. minutě jeden z Vícenických obránců podskočil dlouhý balón, který se tak dostal k nehlídanému Horkýmu. Tomu už pak nedělalo problém z hranice vápna zvýšit střelou na zadní tyč na 2:0. Po druhé obdržené brance se hra vyrovnala a k vidění nebyl příliš pohledný fotbal. V 84. minutě dostal hostující Lokaj druhou žlutou kartu za podražení ve slibně se rozvíjející šanci a musel tak předčasně pod sprchy. To jakoby hosty probudilo a dokázali si vytvořit závěrečný tlak. Zatlačili domácí do jejich vlastního vápna, avšak míč do sítě nedostali.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: První půle byla jasně v naší režii. Druhá už byla o něco vyrovnanější, přesto naše vítězství je zcela zasloužené.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - P. Křivánek [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , J. Melkes [-] (86. R. Sýkora [-] ) - D. Kopuletý [-] (76. J. Gottvald [-] ) , D. Horký [-] , D. Outulný [-] , M. Outulný [-] - J. Sýkora [-] (58. T. Urbánek [-] ) , M. Outulný [-] (90. T. Řezanina [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] (52. M. Preisner [-] ) , M. Sobotka [-] , J. Franěk [-] (79. M. Stachovič [-] ) , Z. Sobotka [-] (61. M. Veselý [-] ) , F. Tomek [-] (69. R. Bednář [-] ) , T. Franěk [-] (78. T. Rabušic [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 42. D. Outulný , 68. J. Melkes , 89. M. Kafka , 90. D. Kopuletý - 41. S. Sedlák , 54. M. Lokaj . ČK: 84. M. Lokaj .
Hráči zápasu: D. Outulný - M. Matoušek .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - KUBA Michal, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Náměšť vstoupila do jarní části skvěle a tuto formu potvrdí ziskem dalšího bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích