2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav porazila doma Hartvíkovice


Branky


11

Vladislav si v prvním jarním domácím zápase připsala výhru nad Hartvíkovicemi 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V prvním jarním domácím zápase přivítala Vladislav Hartvíkovice. Oba soupeři svá první jarní utkání prohráli. Vladislav se domů vrátila z Náměště s vysokou prohrou, Hartvíkovice dokonce doma nevstřelily ani gól. Na podzim vyhrála Vladislav v Hartvíkovicích jedinou brankou 1:0.V nedělním slunném utkání se střetla dvě mužstva z popředí tabulky. Domácí se dostali do vedení po standartní situaci, kdy se prosadil hlavou Vojtěch Paločko - 1:0. Ve zbytku prvního poločasu měli domácí více ze hry, ovšem svoje šance nevyužili. Do kabin se šlo samozřejmě veselleji domácím, ale bylo jim jasné, že není zcela rozhodnuto. Druhý poločas tak nabízel ještě dramatickou podívanou. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase domácí tým chtěl pojistit výhru, což se mu dlouhou dobu nedařilo, naopak hosté měli několik příležitostí k srovnání skóre. ale domácí obrana společně s brankářem Nejerálem statečně odolávala akcím hostujícího týmu. V 59. minutě ale domácí proměnili brejk v dvougolové vedení, které jim zařídil Ondřej Krátký - 2:0. Domácí tým se tak mohl na nějaký čas uklidnit. Jenže nebyl ještě zdaleka konec. Přišla totiž 73. minuta  a za hosty se po centru  prosadil důrazný kanonýr hostů Jakub Sýkora. pro kterého to byla 23 branka sezóny . Závěr utkání si domácí již pohlídali a po zásluze vyhráli a připsali si důležité tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Jsme rádi, že jsme odčinili porážku z minulého týdne. Na to, kolik jsme měli šancí včetně vyložených jsme měli vyhrát vyšším rozdílem. Věřím, že na vítězství navážeme v dalším kole.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , L. Petz [-] - P. Ciprys [-] (64. M. Hort [-] ) , J. Orálek [-] (90. M. Tůma [-] ) , P. Vyletěl [-] (79. R. Veškrna [-] ) , D. Veleba [-] (66. F. Macek [-] ) , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] (46. J. Melkes [-] ) , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] - M. Outulný [-] (81. M. Malý [-] ) , D. Kopuletý [-] (74. V. Hadraba [-] ) , D. Horký [-] (54. V. Rous [-] ) , D. Outulný [-] - M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] -

ŽK: 77. J. Orálek , 87. F. Macek - 33. D. Horký , 53. D. Kopuletý , 85. J. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Martinovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - VÍDENSKÝ Bohumil, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 10:41
Zas tolik šancí jste neměli, k druhému gólů vam pomohl Váš čestný pomezní...hráli jste tužku a my 2,takže asi tak...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnané utkání, kde nejspíš rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích