2:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav si se střelci Záchlumí nevěděla rady, inkasovala šestkrát


0

V rámci devatenáctého kola tachovského okresního přeboru zavítalo na hřiště v Sulislavi hostující Záchlumí. Sokol i Motor měli před utkání oba shodně po patnácti bodech a utkali se tak napřímo o jedenáctou příčku. Sulislav však v utkání, hlavně, co se do defenivy týče, ztrácela a tři body nakonec zaslouženě bralo Záchlumí. Týmy si spolu tedy pozice vyměnily a Záchlumí může zahájit v příštím kole atak na devátou pozici. Musí se ale dostat před Damnov a Studánku, před sebou má však těžký úkol, a sice, pordait si s Lázněmi. Sulislav se zase bude muset bránit před dotírajícími Erpužicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedá se úplně říci, že by to byo utkání pozeu jednoho týmu. Týmy byly spíše vyrovnané a oba byli ofenzivně skvěle ladění. Rozdíl byl však výrazný v defemzivách, zatímco Motor soupeře k ničemu moc směram k vlastní bráně nepouštěl, Sulislav byla propustná jako síto a hostům darovala monoho šancí. Další rozdíl byl také v produktivitě, zatímco Sulislav své praceně vytvořené šance zřídka využívala, Záchlumí se dokázalo většinou trefit. Toto jsou hlavní důvody, proč Sulislav inkasovala hned šestkrát a sama se soupeřem nedokázala držet krok. Doplatila na nediscipiovanost a nekoncntrovanost. Nyní se musí oklepat a jít dál. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.