Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice dosáhly historického úspěchu a slaví první místo!


Branky


11

Šebkovice zvládly svoji úlohu a porazily rezervu Vrchoviny. Když domácí zjistili, že Dukovany ztratily doma s Radešínkou, tak mohli propuknout oslavy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním domácím zápase chtěly Šebkovice konečně po třech nevydařených kolech bodovat naplno. Během úvodních deseti minut měli domácí dvě tutovky a po čtvrthodině na druhé straně nastřelili hosté břevno. Skóre zápasu otevřel už ale ve 23.minutě šebkovický Prokeš. 

Ten samý hráč mohl přidat i druhou branku hned po změně stran, ale v poslední chvíli mu hostující obránce míč protečoval. V zápětí ovšem Novotný využil chybného odkopu brankáře a lobem zvýšil na 2:0. Hosté se nevzdávali a v 68.minutě snížil křižnou střelou Slavíček. O dvě minuty později si ale vzaly Šebkovice dvoubrankový náskok zpět, když Říha naservíroval do šestnáctky míč opět Novotnému a ten se v tváří v tvář golmanovi nemýlil - 3:1. Za další tři minuty byl ve vápně podražen Říha a sám faulovaný hráč proměněnou penaltou uklidnil domácí příznivce i své spoluhráče. Poslední slovo měli novoměšští, když na konečných 4:2 upravil nikým neatakován Vašíček.

 

Ve zbytku zápasu se už nic zásadního neudálo a když se po utkání v Šebkovicích dověděli výsledek z Dukovan, mohli se nejen z výhry v tomto utkání, ale hlavně kolo před koncem radovat i z triumfu v I.A třídě a patřičně to oslavit..



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , O. Netík [-] , D. Karásek [-] - M. Prokeš [-] (78. D. Večeřa [-] ) , V. Říha [-] (89. V. Němec [-] ) , T. Kotačka [-] , K. Busta [-] - M. Novotný [-] (86. J. Rygl [-] ) - Z. Roupec [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - J. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Slavíček [-] , V. Hudák [-] (59. M. Kutra [-] ) , A. Boušek [-] , D. Bača [-] , M. Vašíček [-] , V. Veselý [-] , J. Veselý [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 81. K. Busta - 39. V. Dobrovolný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - FRYČ Vlastimil, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Václav Toman
Tip experta: remíza

Domácí poslední 3 zápasy prohráli, ale s béčkem Vrchoviny doma neprohrají a body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů