2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár porazil Šebkovice a zdramatizoval boj o první místo


Branky


12

Souboj třetího s prvním vyzněl lépe pro domácí. Hosté prohráli už třetí zápas po sobě a na druhé Dukovany mají náskok pouhého bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Od první minuty se hrál bojovný a poměrně vyrovnaný fotbal. Do první šance se domácí dostali v 11. minutě, kdy po rohovém kopu se odražený balon dostal ke Kovářovi, ten vystřelil a ránu která šla pravděpodobně vedle branky tečoval B.Sláma za záda překvapeného hostujícího brankáře – 1:0. Gól domácí povzbudil a tlačili se do dalších šancí. V 16. minutě se po krásné kombinaci ve středu hřiště a výborné přihrávce Švomy, dostal k míči Frieb, ale stoprocentní šanci neproměnil a minul hostující branku. Od té doby se hrál fotbal téměř bez šancí ve středu hřiště, domácí měli balón více pod kontrolou než soupeř, ale do žádné větší šance se domácí do konce půlky již nedostali. Zároveň soupeři před domácí brankou nedovolili téměř nic, takže za zmínku stojí pouze střela ze 30. minuty, kterou s jistotou vyrazil Havlík na roh.

Hosté početní výhodu nevyužili

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně a chtěli vstřelit druhý gól. Přes hostující obranu se však jen těžko prosazovali. Hosté, kteří cítili šanci na vyrovnání, postupně stupňovali svůj tlak a dostávali se do šancí. Nejprve po rohu, kdy opět zasahoval výborně Havlík, po té po akci ze strany, kdy střela těsně minula naši bránu. Když už se zdálo, že se domácí opět dostávají do hry, přišel v 75. minutě faul T.Peňáze, který zastavil nedovoleně hostujícího útočníka, který by šel sám na naši bránu. Po druhé žluté kartě tak musel náš stoper pod sprchy. V zápětí hosté rozehrávali přímý kop a po nacvičené situaci proletěl balón celým naším vápnem a hostující hráč na zadní tyči naštěstí nestihl dorazit do odkryté brány. Po této situaci se domácí opět zvedli a po rychlé akci po lajně se balón dostal k Friebovi, který nastřelil tyč hostující branky. V 88. minutě skvěle udržel balón ve středu hřiště Janů, přihrávkou po lajně našel B.Slámu, který se neukvapil a nádhernou přihrávkou našel L.Slámu, který neměl problém dopravit míč do odkryté branky – 2:0. Po této brance již soupeř rezignoval a domácí utkání v poklidu dohráli.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli výborné utkání, s velmi kvalitním soupeřem. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za enormní bojovnost a nasazení. Velmi si cením toho, že i v deseti jsme s tak kvalitním soupeřem dokázali neinkasovat a naopak přidali druhý, pojišťující gól.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Havlík [-] - Z. Peňáz [-] , T. Peňáz [-] - B. Sláma [-] , T. Janů [-] , D. Musil [-] , S. Švoma [-] (56. F. Potocký [-] ) - L. Sláma [-] - V. Frieb [-] , P. Machatka [-] , F. Kovář [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - O. Netík [-] , Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , D. Karásek [-] - D. Večeřa [-] , M. Prokeš [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , T. Kotačka [-] - M. Novotný [-] (84. J. Holčapek [-] ) -

ŽK: 52. T. Peňáz , 75. V. Frieb , 90. L. Sláma - 55. D. Večeřa . ČK: 74. T. Peňáz .
Hráči zápasu: J. Havlík , B. Sláma .
Místo: Žďár nad Sázavou. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Šebkovice jakoby se zalekly výhry v soutěži. Žďárské béčko je doma silné a hosté odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza