2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka těsně udolala Nové Syrovice


Branky


12

Domácí sehráli utkání dvou poločasů. Výborný výkon v prvním dějství vystřídal špatný v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Domácí na soupeře vlétli a rezultovaly z toho hned tři šance pro Michala Šacla, ale ten střelecké kopačky neobul. V 16. minutě si pohrál s bekem Plhal a tváří v tvář brankáři hostí Novákovi si věděl rady – 1:0. O šest minut později Plhal obešel protihráče, našel Pekárka a ten se nemýlil – 2:0. Domácí byli lepší, měli i další šance, ale trápili se v koncovce. Poločasová pauza se kvůli průtrži mračen protáhla, jelikož zmizely všechny čáry a hřiště se muselo znovu nalajnovat.

Hosté se zvedli, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Po přestávce se sám na Nováka řítil Plhal, ale trefil jej jen do náruče. Postupem času se začala hra vyrovnávat, když zlobil hlavně útočník Sosnar. V 66. minutě hosté zahrávali rohový kop, na malém vápně zůstal neobsazený Svoboda a snížil – 2:1. Domácími inkasovaná branka otřásla a až do konce se báli o tři body, když několikrát zakročil výborně chytající Patrik Chrást. Radešínku mohl uklidnit střídající Novotný, ale své sólo zakončil střelou vedle brány.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: Vypadalo to na zcela jednoznačný zápas. ale zahodili jsme spoustu šancí. Po snížení soupeře jsme hráli v křeči a můžeme děkovat jen Patrikovi Chrástovi, že soupeře několikrát vychytal. První poločas byl super, ale během druhého jsem zestárl snad o deset let.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - V. Skryja [-] , L. Gabriel [-] (46. P. Jozifek [-] ) , I. Plhal [-] (81. J. Novotný [-] ) , Z. Starý [-] , M. Pekárek [-] (57. A. Jinek [-] ) , M. Šacl [-] (76. P. Marek [-] ) , R. Smejkal [-] , J. Chrást [-] , M. Drdla [-] , J. Janů [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] , T. Lang [-] , J. Železný [-] , J. Houserek [-] , R. Janoušek [-] , J. Dubský [-] , M. Procházka [-] , Z. Chalupa [-]

ŽK: 13. M. Drdla , 63. A. Jinek - 82. M. Procházka .
Hráči zápasu: P. Chrást .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - ŠKORPÍK Martin, DOČKAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Naposledy jsme vyhráli právě v Nových Syrovicích. Nic jiného než tři body nebereme. Snad se k nám přikloní i štěstí, které kolem nás na jaře chodí velkým obloukem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza