Přestřelku zvládly lépe domácí Rapotice


Branky


17. M. Sobotka , 32. R. Valsa , 52. M. Sobotka , 63. M. Sobotka - 44. I. Plhal , 68. I. Plhal , 85. M. Drdla
14

Sedm branek viděli diváci v Rapoticích. Domácí byli úspěšnější i díky hattricku Sobotky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté snížili na konci poločasu

Jako první protáhl Petra Stér, ale ten jeho střelu vytěsnil. Domácí šli do vedení v 17. minutě, kdy si Sobotka v souboji s Drdlou přiťukl míč rukou a šel z úhlu sám na Petra, kterému zahrál na housle – 1:0. Poté mohli hosté srovnat. Plhala vychytal Laš a Chrást mířil po pěkné akci z voleje těsně nad branku. Domácí v 32. minutě potrestali nepřesnou rozehrávku hostí. Valsa si narazil míč se Sobotkou a Petra parádně přehodil – 2:0. Těsně před pauzou našel Janů volného Plhala a ten se nemýlil – 2:1.

Náskok domácí nepustili

V 53. minutě potrestal chybný výběh hostujícího gólmana po zpětné přihrávce Sobotka – 3:1. O deset minut později nekrytý Sobotka doklepl míč z malého vápna do sítě hostí – 4:1. Poté se hosté zvedli. Šacl mířil těsně vedle a V. Skryja trefil hráče na brankové čáře. Hosté byli za svoji aktivitu odměněni v 68. minutě, kdy Chrást našel Plhala a ten z hranice vápna vymetl šibenici – 4:2. Hosté se i nadále tlačili do zakončení, ale v koncovce byli nepřesní. Domácí hrozili rychlými protiútoky. V 85. minutě podběhl domácí brankář dlouhý míč a Drdla míč doklepl do prázdné brány – 4:3. V samotném závěru se mohl stát hrdinou hostující gólman Petr. Lašovi po centru vypadl balon, ale Petr jej v závaru netrefil. Domácí tak šťastně vyhráli.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: Bohužel jsme se trápili v koncovce. Nadřeme se na branky a na druhé straně je soupeři nabízíme takřka zadarmo. Byl to minimálně remízový zápas, který se divákům musel líbit. Bohužel nemáme ani bod.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] , M. Škorpík [-] (64. P. Císař [-] ) , R. Valsa [-] (80. D. Šmarda [-] ) , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Drdla [-] , L. Gabriel [-] (55. P. Marek [-] ) , I. Plhal [-] (76. J. Novotný [-] ) , J. Janů [-] (55. V. Skryja [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , R. Smejkal [-] , J. Chrást [-] (75. P. Šoustar [-] ) , M. Skryja [-] , Z. Starý [-]

ŽK: 74. M. Němec - 75. M. Drdla , 85. J. Janů .
Hráči zápasu: M. Sobotka .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kůrka Jaroslav - MASOPUST Václav, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 5. 2019 01:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: výhra domácích

Vypadá to, že Rapotice se rozjely, takže tipuji jejich výhru i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích