2:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas rozhodl o výhře hostujícího Žďáru


Branky


64. F. Coufal , 74. M. Neumann - 69. F. Kovář , 71. V. Frieb , 82. T. Peňáz , 90. D. Musil
13

Souboj dvou odlišných poločasů, v prvním branka nepadla, v druhém rovnou šest. O dva více jich dali hosté a domů vezou cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V zápase se potkala dvě mužstva, která chtěla hrát kombinační fotbal a neschylovala se pouze k nakopávaní. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou hostů .Hosté se drželi více na míči ale vyloženou šanci si nevytvořili .Za to domácí se mohli po půlhodině hry dostat do vedení kdy hráč Kout zakončoval sám na malém vápně, ale parádní zákrok předvedl brankář hostů Havlík.

Divoký druhý poločas zvládli lépe hosté

Druhý poločas začal podobně jako ten první . Žďár se pokoušel postupnou kombinací prosadit přes pozornou obranu domácích. Jako první ovšem udeřil ve 64.mimutě domácí Coufal, který dokázal využít dobrého míče za obranu a přehodil brankáře hostů.Hostům se ale podařilo rychle vyrovnat kdy vyslal výbornou přihrávkou Musil do úniku Kováře,který pohotově pichl balón kolem vyběhnutého brankáře. Hned za 2 minuty 71.minutě se hosté dostali do vedení, když domácí obránci nedokázali odvrátit přízemní centr, který si našel na zadní tyči Frieb a uklidil ho pod břevno. Srthujici zápas pokračoval když po nedůrazu hostů se v pokutovém území nejlépe zorientoval Neumann a z otočky pohotově poklidil míč na zadní tyč. Žďárské vyrovnávací gól nakopl a převzal otěže zápasu na svoji stranu. Po několika příležitostech se z jednoho mnoha rohů v 82.minutě dokázal prosadit po výborném stříleném centru Musila hlavou Tomáš Peňáz. Domácí si na konci vytvořili tlak a pár závarů v šestnátce soupeře ,ale větší šanci si nevytvořili . Poslední slovo měli žďárští když Kovář vyslal do samostatného úniku Musila, který s přehledem proměnil .



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Libor Sláma, hráč: V zápase se setkali dvě mužstva, která hrála kombinační fotbal a ne jen nakopávanou. Strhující druhý poločas jsme zvládli lépe my.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - L. Paiskr [-] , J. Nováček [-] , M. Nestrojil [-] , M. Semrád [-] , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Havlík [-] - Z. Peňáz [-] , T. Peňáz [-] - B. Sláma [-] (64. L. Sláma [-] ) , O. Růžička [-] , T. Janů [-] (78. F. Potocký [-] ) , D. Musil [-] , S. Švoma [-] - - F. Kovář [-] , V. Frieb [-] , P. Machatka [-]

ŽK: 76. P. Machatka .
Hráči zápasu: V. Frieb .
Místo: Kouty. Počet diváků: 83.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: výhra domácích

Záleží v jaké sestavě hosté nastoupí, ale zkušení domácí by si měli poradit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza