Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žďáru nadělila Moravci pětku


Branky


14

Hosté z Moravce doplatili na úzký kádr a po dvou zraněních neměli hráče, dohrávali proto v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Sobotní pouťové odpoledne do Žďáru zavítal soupeř z Moravce. Od začátku domácí k utkání přistoupili zodpovědně a soupeře hned začali dostávat pod tlak. Hned v 5. minutě se pěkným sólem přes 3 hráče dostal do vápna Peňáz T., kde byl následně faulován hostujícím obráncem. K penaltě se postavil Peňáz Z., avšak nechal vyniknout brankáře hostí a penaltu neproměnil. Naštěstí to domácí moc nemuselo mrzet, protože za 2 minuty šel po špatném výkopu brankáře hostí sám na bránu Vokoun a s přehledem proměnil – 1:0. Nadále domácí kontrolovali hru, byli aktivní na míči a dostávali se do šancí. Bohužel po pár neproměněných šancích se dostal do brejku soupeř, Juračka šel sám na Havlíka, ten však svůj tým podržel a hostujícího útočníka vychytal. Za útočnou snahu byli domácí odměnění v 32. minutě, kdy se po krásné kombinaci ve vápně uvolnil Janů a nedal brankáři šanci – 2:0. Zhruba za pět minut musel opustit hřiště z důvodu zranění již druhý hráč hostí, kteří už však neměli další náhradu a od té doby tedy hráli pouze v deseti. V 41. minutě přišla naše třetí branka, kdy Švoma obešel dva protihráče a krásnou přihrávkou našel L. Slámu před prázdnou bránou a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 3:0.

Hosté v deseti zaznamenali čestný úspěch

Po poločase domácí spíše kontrolovali výsledek a i nadále se dostávali do šancí, avšak v druhé půli je zrazovali hlavně finální přihrávky a možná se trochu nechali uspokojit tříbrankovým vedením. V 69. minutě zahrával rohový kop Musil, míč propadl až na zadní tyč, kde stál osamocený L. Sláma, který z první prostřelil gólmana – 4:0. Soupeř se poté dostal do pár šancí, největší byla, když útočník hostí vyslal dělovku zpoza vápna, která směřovala do šibenice, ale zde žďárské opět podržel Havlík a skvělým zákrokem střelu vytěsnil.  V 81. minutě se soupeřova snaha vyplatila a po odrazu ve vápně se dostal míč k hostujícímu útočníkovi, který stál sám před domácím brankářem a tentokrát mu nedal šanci a kosmeticky upravil skóre na 4:1. V závěru zápasu domácí ještě přidali další branku, kdy nejprve Vokoun postupoval sám na brankáře, ten jeho střelu vyrazil, ta se však dostala k Tomáši Janů a přihrávkou pod sebe našel před prázdnou bránou opět Vokouna, který se tentokrát už nemýlil – 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnešní utkání jsme odehráli před slušnou kulisou diváků, tím spíš nás mrzí, že jsme ho museli hrát z nepochopitelných důvodů na umělé trávě. První poločas jsme hráli pěkný fotbal, v druhém jsme se možná trochu uspokojili s výsledkem a tempo již nebylo tak vysoké jako v tom prvním. Před zápasem jsme ovšem opět horko těžko lepili sestavu a tak jsme rádi, že jsme utkání zvládli. Na závěr bych chtěl popřát brzké uzdravení hráčům z Moravce, kteří museli vlivem zranění předčasně opustit hřiště.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Havlík [-] - Z. Peňáz [-] , T. Peňáz [-] - B. Sláma [-] , O. Růžička [-] , T. Janů [-] , D. Musil [-] , S. Švoma [-] - T. Vokoun [-] , L. Sláma [-] - V. Frieb [-] (56. F. Potocký [-] )

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Broža [-] (19. T. Urban [-] ) , J. Jakeš [-] , J. Kachlík [-] , O. Hlushchenko [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , P. Juračka [-] , M. Ondráček [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

Hráči zápasu: J. Havlík , T. Vokoun .
Místo: Žďár nad Sázavou - UT. Počet diváků: 69.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Pavel Jenerál
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají mladý aktivní tým. Prezentují se velice běhavým fotbalem, s čímž bude mít Moravec problémy a ve Žďáře padne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích