M. Pekárek 4.
Z. Starý 43. (p.)
2:4
(2:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava loupila v Radešínce


Branky


4. M. Pekárek , 43. Z. Starý (p.) - 5. V. Čurda , 13. T. Simandl , 26. M. Vrbka , 37. V. Čurda
15

Divoký první poločas viděli diváci v Radešínské Svratce, hosté otočili čtyřmi góly vedení domácích a vezou si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vedení nevydrželo dlouho

Vstup do utkání vyšel domácím na jedničku. Starý ve 4. minutě parádně vysunul Pekárka a ten střelou na zadní tyč otevřel skóre – 1:0. Domácí se však z vedení radovali jen krátce, když se šťastně trefil Čurda – 1:1. Ve 13. minutě domácí propadli ve středu pole, Simandl si po autovém vhazování navedl míč na střed hřiště a pěknou střelou poslal hosty do vedení – 1:2. Srovnat mohl Šacl, ale po Pekárkově přihrávce prováhal zakončení. Ve 26. minutě domácí chybovali v rozehrávce a samostatný nájezd proměnil Michal Vrbka – 1:3. Poté dvakrát zahrozil Pacas, ale ani jednou netrefil branku. Na rozdíl třídy zvýšil ve 37. minutě Čurda, který zůstal po Pacasově centru trestuhodně neobsazený na zadní tyči – 1:4. Před přestávkou byl ve vápně faulován Plhal, k penaltě se postavil Starý a snížil – 2:4.

V druhém poločase gól nepadl

V dresech domácích nastoupilo do druhé půle jiné mužstvo. Radešínka svého soupeře na patnáct minut přikovala k vápnu. Po hříchu z toho rezultovala pouze šance Šacla, který minul bránu hostí a pár závarů. Poté se hra srovnala a hosté hráli, co potřebovali. Domácí mohli snížit v 80. minutě, ale povedenou střelu Šacla parádně vytáhl Partl.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: První poločas se nám vůbec nepovedl. Místo abychom využili toho, že dáme rychlý gól, tak se naše hra sesypala jako domeček z karet, chybovali jsme a hosté byli produktivní. Škoda, že jsme z tlaku po přestávce nedali branku. Závěr si hosté zkušeně pohlídali. Hrát jeden poločas nestačí. Leží na nás deka a musíme se odrazit od základních věcí – pohybu a bojovnosti, což nám v první půli chybělo.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - Z. Josífek [-] (71. V. Skryja [-] ) , I. Plhal [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , R. Smejkal [-] , J. Chrást [-] (46. P. Marek [-] ) , M. Skryja [-] , M. Drdla [-] , M. Pekárek [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - J. Šrutka [-] , M. Vrbka [-] (87. M. Cvak [-] ) , V. Čurda [-] , A. Pacas [-] (61. V. Jakeš [-] ) , M. Ondráček [-] (84. T. Janiček [-] ) , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , T. Trnka [-] , M. Malík [-] , Š. Vladeka [-]

ŽK: 30. J. Chrást , 56. M. Pekárek , 72. Z. Josífek , 77. Z. Starý .
Hráči zápasu: V. Čurda .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 121.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Pavel Jenerál
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Želetavy se, po vlažnějším začátku jara, herně zvedají. Mají v týmu spoustu individualit, které rozhodnou o jejich vítězství na hřišti Svratky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů