Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč B uhrála remízu s Jemnickem


Branky


16

Třebíč v divokém závěru nakonec urvala cenný bod, oba týmy vstřelily po třech brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Do zápasu vstoupili lépe připraveni hosté z Jemnice, kteří od počátku zápasu přebrali iniciativu a hráli rychlý, kombinační fotbal po zemi. Po 18. minutách svou převahu zúročili také gólově, když se prosadil hostující Martin Axman. Necelou čtvrthodinu poté byl stav opět vyrovnaný, když udeřil domácí Vladimír Maleta. Jenže ani tento stav nevydržel příliš dlouho, to když se ke konci poločasu gólově dokázal prosadit Radim Menčík. Do kabin se tak šlo za stavu příznivějšího pro hostující tým.

Strhující závěr utkání, domácí berou bod

Do druhého poločasu zase vstoupili lépe domácí a hnali se za vyrovnáním. To se jim povedlo až v 79. minutě, když vstřelil svůj druhý gól v zápase Vladimír Maleta - 2:2. Studená sprcha přišla hned vzápětí, o minutu později šli potřetí do vedení hosté, tentokrát zásluhou Štěpána Tobolky. Ale Třebíč dokázala i potřetí vyrovnat a tentokrát to netrvalo dlouho - dvě minuty po jemnickém góle se prosadil domácí Vojtěch Bence a vyrovnal tak na 3:3. Body se tedy dělily.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Vojtěch Bence, hráč: První poločas hráli lépe hosté, kteří dobře kombinovali a zaslouženě vedli. Druhý poločas jsme byli lepší my, takže zasloužená remíza.




Sestavy


HFK Třebíč B
P. Duba [-] - M. Benáček [-] (46. S. Renát [-] ) - V. Maleta [-] - O. Uličný [-] , M. Sáček [-] , T. Staněk [-] , V. Bence [-] , D. Lorenc [-] , J. Pecka [-] , T. Hrbáček [-] , J. Uličný [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , J. Novák [-] , L. Niederhofer [-] , J. Kincl [-] - P. Tesař [-] , Z. Koutný [-] , D. Vacuška [-] , S. Křivánek [-] (83. M. Habich [-] ) - R. Menčík [-] (79. P. Nevrkla [-] ) - M. Axman [-] (74. Š. Tobolka [-] )

ŽK: 55. J. Pecka - 26. M. Axman .
Hráči zápasu: V. Maleta .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Masopust Václav - FABEŠ Roman, KALÁŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Pavel Jenerál
Tip experta: výhra hostů

Jemnicko je na domácím hřišti jeden z nejlepších týmu v soutěži, tentokrát ukážou svoji kvalitu i venku a do jemnického parku přivezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích