1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice slaví první jarní výhru, porazily Nové Syrovice


Branky


15

V souboji posledního s předposledním si připsali první jarní body domácí Jaroměřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První půle, podobně jako celý zápas, příliš pohledného fotbalu nenabídla. Míč měli více v držení hosté z Nových Syrovic, ale kýženou branku nevstřelili. Domácí zase hrozili z chyb, které páchali hostující hráči, efekt byl ale podobný jako na opačné straně a tak příchozivší diváci rozvlněnou síť neviděli ani jednou.

Palát rozhodl o prvních bodech

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Hosté se snažili více tlačit dopředu, zároveň však tropili velké chyby. Domácí se příliš nikam nehnali, vzhledem k velmi úzkému kádru šetřili síly a čas. Přesto se gólu dočkali, když v 85. minutě potrestal jednu z chyb hostů domácí Aleš Palát. Domácí tak berou první jarní body!



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice
Pavel Jenerál, hráč: Kdo si koupil vstupenku na tento zápas, měl právo požadovat o vrácení vstupného. Zápas postrádal kvalitu z obou stran, nebojím se říct, že tohle byla doslova parodie na fotbal. Jednoznačně náš nejhorší výkon na jaře, hrát takhle proti Žďáru, Šebkovicím nebo Koutům, nechci výsledek ani domýšlet. Domácí vynikali ve zdržování hry a náš tým zase ve velkých chybách. V prvním poločase jsme byli více na balonu, tým z Jaroměřic hrozil pouze z našich chyb. V druhém poločase, zejména v jeho druhé části, jsme se tlačili více dopředu a soupeř potrestal další z našich chyb.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - M. Svoboda [-] , T. Prokop [-] , T. Hambálek [-] , J. Stejskal [-] - V. Bula [-] , P. Pejchal [-] , Z. Melán [-] , A. Palát [-] - J. Heralecký [-] (68. M. Macháček [-] ) - F. Hvězda [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Houserek [-] (46. J. Marek [-] ) , J. Dubský [-] , M. Sosnar [-] , T. Lang [-] , J. Železný [-] (64. M. Svoboda [-] ) , D. Růžička [-] (88. J. Vlček [-] ) , R. Janoušek [-] , V. Toman [-] , M. Procházka [-] , Z. Chalupa [-]

Hráči zápasu: F. Pisk , A. Palát .
Místo: Jaroměřice nad Rokytnou. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Pavel Jenerál
Tip experta: výhra hostů

Náš víkendový soupeř, se od začátku jara, topí ve fotbalové žumpě, k zápasu ovšem přistoupíme s pokorou a totálním nasazením. Soupeři máme co vracet, za poslední vzájemný zápas, kdy jsme s ním padli 3:8. Po chladnějším počasí se má o víkendu oteplit a já věřím, že si slunečný den zpříjemníme dobrým fotbalem a okořeníme ho třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů