4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání dvou týmů z předních částí tabulky úspěšnější domácí Jemnicko


Branky


3. R. Menčík , 25. Z. Koutný , 38. R. Menčík , 75. M. Nestrojil (vl.) - 34. M. Parma , 77. J. Havelka
16

Hlavně díky skvěle zvládnutému prvnímu poločasu si domácí připsali důležitou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první půli

Jemnicko začalo utkání aktivně a již ve 3. minutě se dostal za obranu hostí Niederhofer a ukázkovou přihrávkou do vápna vybídl Menčíka k otevření skóre. Hosté se prvních dvacet minut nedostali k ohrožení Kopečka. Jemnicko se dobrou kombinací dostávalo do dobrých příležitostí. Nejprve opět Menčík po závaru ve vápně střílel do náruče Stýbla. Poté střílel z nadějné pozice mimo Křivánek. Ve 25. minutě využil centr za obranu Koutů a nedorozumění  obránce s brankářem Koutný a Jemnicko vedlo 2:0. Od té doby začali o sobě dávat i hosté. Hlavně dobře hrající Havelka na hrotu připravoval pro křídelní spoluhráče dobré příležitosti. Nedůsledku v bránění domácích využili Kouty ve 35. minutě, po centru Semráda zůstal sám ve vápně Parma a ten střelou pod břevno korigoval. Jemnicko odpovědělo v zápětí, kdy po narážečce pronikl do vápna Vacuška a čechraným míčem našel hlavu Menčíka 3:1.

Hostům se dorovnat nepodařilo

Druhá půle byla o poznání vyrovnanější. Hosté začali hrát jednodušeji a více na ryziko. Jemnicko již nemělo míč tolik v držení i přesto měli dvě gólovky. Menčík i Tobolka postupovali sami na brankáře a oba vychytal Stýblo. V bojovném druhém poločasu se diváci dočkali branky až v 75.minutě. Centr Nováka si dal do vlastní brány hlvou Nestrojil. Koncentrace a nedůraz domácích v zápětí využili hosté ke korigování. Chybnou rozehrávku Kopečka potrestal Havelka. Pár minut před koncem Kopeček skvělým zákrokem vychytal opět Havelku, který hlavou na zadní tyči málem snížil již narozdíl jedné branky. Nestalo se, a tak domácí po středeční jasné prohře na Vrchovině doma dokázali porazit zkušené Kouty.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: První půle byla až na malé výjimky z naší strany výborná. Ta druhá byla spíše boj a hra na dlouhé míče. Nakonec jsme to ale uhráli a za vítězství jsme rádi.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Novák [-] , D. Svěrák [-] , J. Kincl [-] , L. Niederhofer [-] - D. Vacuška [-] , S. Křivánek [-] (90. J. Kalášek [-] ) , Z. Koutný [-] , Š. Tobolka [-] (89. D. Mašát [-] ) , P. Tesař [-] (88. O. Tesař [-] ) - R. Menčík [-] -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - L. Paiskr [-] , J. Nováček [-] , M. Nestrojil [-] , M. Dočekal [-] (79. A. Dočekal [-] ) , M. Semrád [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , D. Navrkal [-]

ŽK: 70. D. Vacuška - 31. J. Nováček , 58. J. Havelka .
Hráči zápasu: R. Menčík .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích