D. Lorenc 10. (p.)
V. Bence 64.
V. Maleta 89.
3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč se podělila o body s Radešínkou


Branky


10. D. Lorenc (p.) , 64. V. Bence , 89. V. Maleta - 7. I. Plhal , 54. M. Pekárek , 66. M. Pekárek
15

Minutu před koncem vystřelil bod třebíčským Vladimír Maleta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku hostí domácí našli rychlou odpověď

Divoké utkání odstartovala branka hostí v 7. minutě, kdy Šacl vybojoval míč na pravé straně hřiště a přesným centrem našel Plhala, který hlavou o tyč otevřel skóre – 0:1. Za tři minuty bylo srovnáno. Drdlův faul na Hronka potrestal z penalty Lorenc – 1:1. Další minuty patřily domácí, které táhl Hronek, ale v koncovce se mu nedařilo a dvakrát mířil těsně vedle. V závěru půle dvakrát zahrozil Pekárek, ale branku ani jednou netrefil.

 

Maleta zachránil domácí alespoň bod

Úvod druhé půle vyšel hostům a svoji snahu korunovali v 54. minutě, kdy si Josífkův roh našel Pekárek a hlavou prostřelil Dubu – 1:2. Poté se opakoval scénář z první půle, když Michal Skryja daroval hostům penaltu, ale Lorenc ji tentokrát neproměnil. Domácí přece jenom srovnali po dlouhém nákopu a nedůrazu hostí, když se po narážečce trefil osamocený Bence – 2:2. Za dvě minuty zase vedli hosté. Michal Skryja poslal parádní centr před domácí branku a míč si našel na zadní tyči Pekárek – 2:3. Domácí vrhli všechny sílu do útoku, ale Benceho v šanci vychytal Petr. Třebíčští se dočkali srovnání v 89. minutě, kdy se po tečované střele objevil sám před Petrem Maleta a srovnal – 3:3. Tímto výsledkem také utkání skončilo.

 



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Josef Novák, asistent trenéra: Remíza je asi spravedlivá. Třikrát jsme vedli a takový gól nesmíme v závěru dostat. Škoda.



Sestavy


HFK Třebíč B
P. Duba [-] - M. Benáček [-] , P. Hronek [-] (60. V. Maleta [-] ) - - D. Lorenc [-] , J. Pecka [-] , T. Hrbáček [-] , J. Uličný [-] , V. Bence [-] , R. Valíček [-] (71. M. Sáček [-] ) , T. Staněk [-] , S. Renát [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - L. Gabriel [-] , I. Plhal [-] (66. P. Marek [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (81. V. Skryja [-] ) , Z. Starý [-] , J. Chrást [-] , M. Skryja [-] , M. Drdla [-] , Z. Josífek [-] , M. Pekárek [-] (79. A. Jinek [-] )

Hráči zápasu: V. Maleta - M. Pekárek .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - VAŠÍČEK Jaroslav, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích