Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavíček hattrickem sestřelil Rapotice


15

V dobrých jarních výkonem zatím pokračuje Vrchovina, která tentokrát porazila Rapotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nepřežili úvodní nápor domácích

Domácí Vrchovina vletěla na svého soupeře vy vysokém tempu a z úvodního tlaku dokázala vytěžit gól už v deváté minutě zásluhou Lukáše Slavíčka. Domácí jakoby úvodní gól upsal a začali se zvedat hosté. Když šel sám na branku Stér, místo střely volil přihrávku a jeho snaha vešla vniveč. Poté se do šance dostával Sobotka, přistrčil míč na Radka Valsu a ten v sedmnácté minutě vyrovnal - 1:1. Jenže vyrovnaný stav opět nevydržel dlouho a po sedmi uplynulých minutách šli po chybě hostů opět do vedení domácí a opět zásluhou Lukáše Slavíčka - 2:1. Do poločasu mohl ještě vyrovnat Stér, jenže svou tutovku hlavičkou neproměnil. Do kabin se tak šlo za těsného vedení domácích.

Slavíček zkompletoval hattrick

Necelých šest minut po začátku druhého poločasu domácí zvýšili svůj náskok a kdo jiný to mohl být, než Lukáš Slavíček, který na svůj hattrick potřeboval necelou třičtvrtě hodinku. Také Rapotice si vytvořily slušné šance na to, aby vstřelily kontaktní branku, ale ty neproměnily a tak všechny body zůstaly v Novém Městě na Moravě.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: V úvodu zápasu jsme chtěli přežít tlak domácích, kteří začali ve vysokém tempu, což se nám bohužel nepovedlo a po chybě v bránění přišel gól Vrchoviny. Postupem času jsme se domácím vyrovnali v rychlosti, důrazu a nasazení a měli jsme i šance. Nejprve šel sám na bránu Stér, ale místo zakončení ještě volil přihrávku a poté se do šance dostával Sobotka, prostrčil míč na Valsu a ten dokázal Srovnat. Záhy však přišla naše další chyba a opět gól domácích. Do poločasu ještě mohl vyrovnat Stér, ale svou tutovku hlavou neproměnil. Mrzí mě, že všechny branky padly po našich chybách, a to i ve druhé půli. V ní jsme si vytvořili dostatek šancí, ale vždy nám kousek scházel. Odehráli jsme velmi dobrý zápas, ale srazily nás naše vlastní chyby a nízká produktivita.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - D. Bača [-] (72. J. Chytrý [-] ) , J. Veselý [-] , P. Blažíček [-] - L. Wolker [-] , M. Vašíček [-] (46. V. Veselý [-] ) , L. Polnický [-] (86. O. Poul [-] ) - J. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] (60. J. Liška [-] ) , M. Šmída [-] (36. A. Boušek [-] ) , L. Slavíček [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] (78. P. Císař [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-] (65. M. Škorpík [-] ) , P. Sobotka [-]

ŽK: 17. D. Bača , 74. P. Šmída , 89. O. Poul - 62. M. Němec , 76. M. Škorpík , 87. T. Švarc , 87. J. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Slavíček - R. Valsa .
Místo: Nové Město na Moravě. Počet diváků: 127.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba týmy se chtějí posunout tabulkou nahoru. Zapas skončí remízou.

Tip: výhra domácích