0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B vysoko vyhrál v Rapoticích


Branky


5. L. Sláma , 9. J. Matoušek (vl.) , 35. L. Sláma , 49. J. Henzl
18

V řadě třetí zápas proti týmům z čela tabulky čekal Rapotice, ten ale nezvládly a všechny body si domů odvezli hosté ze Žďáru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dominovali

V neděli hosté zajížděli k mistrovskému utkání na hřiště Rapotic. Opět horko těžko lepili sestavu a zachránili je až Henzl s Kovářem, kteří nastoupili na část utkání dopoledne za A tým. Do utkání žďárští vstoupili velmi aktivně a hned z první šance v 5. minutě skórovali, kdy se trefil Libor Sláma – 0:1. hned z další šance už  vedli o dva góly, kdy si v 9. minutě po střele B.Slámy srazil míč do vlastní sítě Matoušek – 0:2. Ve 12. minutě se do další stoprocentní šance dostal B.Sláma ale jeho pokus přehodit brankáře skončil neúspěšně. O minutu později se dostal do šance Kovář, vystřelil, brankář střelu vyrazil a Henzlovu dorážku zlikvidoval. V 19. minutě šel sám na brankáře Henzl ale opět jenom nechal vyniknout domácího gólmana. Ve 24. měli velkou šanci domácí ale Sáblík jejich hlavičku skvěle zlikvidoval. Ve 28. se řítili na domácího brankáře dokonce tři hostující hráči, ale sudí akci zastavil pro těsný ofsajd. Ve 29. minutě se do druhé obrovské šance dostali domácí, ale Sáblík znovu potvrdil, že umí mužstvo v důležité chvíli podržet. Ve 33. šel sám na domácího gólmana Libor Sláma a po střele a dvou dorážkách navýšil hostující vedení – 0:3.

Hosté dokráčeli k poklidnému vítězství

Hned na začátku druhé půlky se dostal ve 49. minutě po výborné přihrávce B.Slámy, do šance Henzl a tentokrát s přehledem proměnil – 0:4. v 52. minutě šel opět sám na brankáře Henzl ale faul na něho zůstal nepochopitelně nepotrestán. Domácí se ve druhé půli již do žádné větší šance nedostali, hosté jich naopak ještě několik spálili, ale i tak si dokráčeli pro poklidné vítězství.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli výborné utkání, ve kterém mě ale velice mrzí spousta neproměněných šancí. V dalších zápasech by se nám takové zahazování příležitostí nemuselo vyplatit. Dnes bych chtěl pochválit brankáře Sáblíka, který ještě ve věku dorostence, předvádí výborné výkony a dnes mužstvo dvakrát skvěle podržel.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - Z. Mucha [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] (53. P. Císař [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] (56. M. Škorpík [-] ) , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-] (80. J. Dvořáček [-] ) , P. Sobotka [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
M. Sáblík [-] - P. Machatka [-] , T. Peňáz [-] , Z. Peňáz [-] - D. Musil [-] , T. Janů [-] , L. Sláma [-] - J. Henzl [-] (60. V. Lukáš [-] ) , P. Pátek [-] , B. Sláma [-] , F. Kovář [-]

ŽK: 40. R. Stér , 85. P. Císař .
Hráči zápasu: L. Sláma .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 57.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: remíza

I kdyz je Žďár na 3. místě, tak ho v Rapoticich nečeká nic jednoduchého a proto to skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích