Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár nasázel Želetavě čtyři kousky


Branky


14

Želetava potřetí v řadě nevstřelila jedinou branku a ze Žďáru tak jede s nepořízenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na konci poločasu poslala domácí do vedení

V  sobotu jsme na Bouchalkách přivítali mužstvo Želetavy. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, bez větších šancí. Osmělovat jsme se začali až po dvaceti minutách a začali mít nad soupeřem mírně navrch. Postupně přišly i první šance, ale slabou nebo nepřesnou koncovkou jsme je nedokázali přetavit ve vedoucí gól. To se povedlo až ve 37.minutě, kdy zahrával rohový kop Z.Peňáz a krásnou ranou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře přímo z rohu – 1:0. O pět minut později jsme se dostali do další velké šance, ale opět nás zradila koncovka. Hosté si v první půli žádnou vážnější šanci nevypracovali.

Domácí přidali další tři branky

druhé půlky jsme vstoupili s odhodláním přidat co nejrychleji druhý, uklidňující gól. To se nám povedlo hned po necelé minutě z prvního útoku, kdy přihrávku Janů zakončil ve 46.minutě Potocký – 2:0. Po druhém gólu jako by na nás padlo uspokojení a přenechali jsme iniciativu hostům. To se nám mohlo nevyplatit, kdy nejdříve po velkém zmatku v našem pokutovém území trefil soupeř pouze tyč a o pár minut později tvrdou střelu hostujícího útočníka skvěle vyrazil na roh Sáblík. V 78.minutě našel ve vápně hostů vynikající přihrávkou Lukáš dorostence Hartla a ten svojí první trefou za muže zvýšil naše vedení – 3:0. O čtyři minuty později se v 82. minutě poprvé trefil i další dorostenec Blažíček a stvrdil tak naše vítězství – 4:0. Zbytek zápasu se již odehrál bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli další těžké utkání. V úvodu zápasu jsme se do šancí moc nedostávali, ale trpělivou hrou jsme si na šance počkali a tentokrát je celkem s jistotou proměnili. Chtěl bych pochválit dva kluky z dorostu, kteří nám nejen pomohli v závěru výbornou hrou, ale oba navíc dali gól.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
M. Sáblík [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , T. Peňáz [-] - T. Janů [-] (80. M. Blažíček [-] ) , F. Potocký [-] (59. L. Hartl [-] ) , D. Musil [-] , L. Sláma [-] (67. V. Lukáš [-] ) - F. Kovář [-] , R. Kunstmüller [-] , P. Pátek [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - L. Viceník [-] , P. Šindelář [-] (85. O. Baloun [-] ) , T. Janiček [-] , M. Ondráček [-] , V. Čurda [-] (52. M. Cvak [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] , J. Šrutka [-] , Š. Vladeka [-] , T. Trnka [-]

ŽK: 57. T. Janů - 44. V. Čurda , 62. M. Ondráček , 68. M. Vrbka .
Hráči zápasu: Z. Peňáz .
Místo: Žďár nad Sázavou - UT. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra domácích

Želetava má hodně úzký kádr a Žďár může využít mladé hráče ze širšího kádru A, takže jedna

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích