4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice si poradily také s Rapoticemi


Branky


15. M. Novotný , 30. M. Novotný , 34. M. Prokeš (p.) , 63. M. Novotný - 36. M. Laš , 74. R. Stér
15

Šest branek viděli diváci v Šebkovicích, domácí nakonec i díky hattricku Novotného vstřelili o dva góly více než soupeř a berou tak další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli během chvíle do tříbrankového vedení

Od začátku tohoto utkání byli hosté více na míči, ale domácí byli produktivní. Během úvodní půlhodinky dal směr průběžnému výsledku dvěma góly šebkovický Novotný, k němuž se ještě přidal Prokeš proměněnou penaltou. Slibný tříbrankový náskok vydržel pouhé dvě minuty, pak se totiž z přímého kopu z poza šestnáctky nemýlil rapotický Laš a utnul tak Šebkovicím takřka 800 minutovou šňůru bez obdržené branky.

Novotný zkompletoval hattrick

 Po změně stran si začaly Šebkovičtí vytvářet tutovky, do kterých je hosté pouštěli svými chybami, ale zakončení postrádalo přesnost. Nicméně v 63.minutě dovršil hattrick Milan Novotný a zdálo se být rozhodnuto. Rapotice ovšem  o deset minut později z tehdy ojedinělé šance snížily na opět rozdíl dvou branek a to je znovu nakoplo. Dál už ale s výsledkem nic neudělaly a tak využily Šebkovice dokonale domácího prostředí k plnému bodovému zisku



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
David Večeřa, hráč: Zápas byl velmi bohatý na šance pro domácí. Hoste jich měli o něco méně. Jinak zápas probíhal v poklidu, my sme dali 4 pěkné branky a pustili jsme jen 2, a tak jsme vyhráli a jsme za to rádi.

FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: V úvodu zápasu jsme měli herní převahu. Domácí spoléhali na náročný fotbal plný osobních soubojů a rychlý přechod do útoku. Vedení 3:0 jsme domácím doslova sami nabídli. Přišly tři chyby a Šebkovice je všechny potrestali. Podařilo se nám sice ještě snížit, ale další šance jsme v závěru první půle proměnit nedokázali. V kabině jsme si řekli, že se musíme vyvarovat zbytečných ztrát, ale vstup do druhé půle byl z naší strany odfláknutý a katastrofální. Výsledkem byl branka na 4:1. Poté jsme už hráli vabank a domácí chodili do naší otevřené obrany a mohli ještě několik gólů vstřelit. Náš výkon dnes nebyl dobrý. Nejsme nebezpeční ve vápně soupeře a dopouštíme se hloupých chyb, které soupeř trestá. Do příště také musíme přidat na bojovnosti a nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , O. Netík [-] , D. Karásek [-] - Z. Roupec [-] , M. Prokeš [-] - K. Busta [-] , M. Novotný [-] (87. D. Bílek [-] ) , Z. Přibil [-] (89. V. Němec [-] ) , D. Večeřa [-]

FC Rapotice
A. Ješina [-] - J. Dvořáček [-] (87. D. Šmarda [-] ) , P. Císař [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 60. D. Večeřa - 44. M. Němec , 44. T. Švarc , 50. J. Dvořáček , 75. P. Sobotka , 87. R. Stér .
Hráči zápasu: M. Novotný - M. Laš .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 104. Rozhodčí: Kůrka Jaroslav - NECHVÁTAL Tomáš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra hostů

Šebkovice jasně vedou a i s Náměští jsme tam minulou sezónu dostali nakládačku, ale Rapotice mají velmi kvalitní tým a po šestce Koutům může zápas dopadnout jakkoliv asi pro větší dramatičnost v soutěži bych raději dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích