Rapotice ukončily gólový půst a daly Koutům šest branek!


Branky


8. R. Valsa , 14. R. Stér , 28. R. Stér , 51. M. Sobotka , 80. R. Valsa , 81. R. Valsa - 2. M. Neumann , 7. M. Neumann , 49. F. Coufal
19

V předchozích třech jarních duelech Rapotice nedokázaly vstřelit branku, teď se jim to povedlo a vstřelily jich rovnou šest!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se opozdil, přišel o tři góly

Rapotice chtěly v domácím utkání proti favorizovaným Koutům zlomit špatný vstup do jarní části, ale začátek zápasu se nesl v podobně katastrofickém duchu. Nejprve hosté využili v první minutě brejkové situace a poté se z přímého volného kopu perfektně trefil Neumann. Úvodní sedmiminutová pasáž domácí nepoložila a hned v 8. minutě snížil střelou za vápnem Radek Valsa, který využil toho, že hosté nebyli schopni odkopnout balón. Branka domácí viditelně nakopla a Kouty se dostávaly pod stále větší tlak a nedostávaly se ani k brejkům. Domácí se zaslouženého vyrovnání dočkali ve 14. minutě, kdy se přesně trefil Stér. I nadále se v Rapoticích hrál pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. Tempo bylo však poněkud zběsilé a hrálo se spíše bez obran. Obrat domácích přišel ve 28. minutě, kdy odražený balón napálil Radim Stér a přidal svou druhou branku. Poté se hra uklidnila a šancí ubylo. Rapotice se snažily kontrolovat hru a dohrát poločas. 

V druhém poločase padly další čtyři branky

Zkraje druhé půle domácí promarnili velkou příležitost, a tak platilo známé nedáš dostaneš, kdy se z protiakce trefil Coufal. Nerozhodný stav však netrval dlouho. Vedení domácím vrátil přesnou hlavičkou Michal Sobotka, což s hosty zamávalo. Kouty neměly nějaké větší šance. Naopak s chutí hrající domácí postupně své vedení navýšili až na 6:3 a zaslouženě zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: Vstup do zápasu byl katastrofální. Než jsme se stihli rozkoukat bylo to 0:2. Klíčové bylo rychlé snížení Valsy, které nás nakoplo. Musím před hráči smeknout, protože se nacházeli v těžké situaci a zvládli ji. Ze tří zápasů udělali dva body a v 7. minutě toho čtvrtého prohrávali o dvě branky, ale stejně zápas otočili. Byla na nich vidět enormní snaha a odhodlání konečně zvítězit. Navíc nám nechyběla ani fotbalová kvalita. Kluci si vítězství zasloužili a udělali pro něj možné i nemožné.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] (69. P. Císař [-] ) , T. Švarc [-] , P. Sobotka [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - L. Paiskr [-] , J. Nováček [-] , M. Nestrojil [-] , V. Navrátil [-] , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (55. A. Dočekal [-] )

ŽK: 45. J. Matoušek - 45. M. Nestrojil .
Hráči zápasu: R. Valsa , R. Stér - M. Neumann .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Bílek Zdeněk - LANDSMAN David, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 09:51
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra hostů

Rapotice doma potrápí Kouty, ale na výhru jim to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů