0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany vyhrály díky brankám v závěru zápasu


Branky


18

Dukovany na jaře zatím nepoznaly hořkost porážky, co víc, zatím jsou stoprocentní a ze čtyř zápasů dostaly pouze jeden gól. Jejich sílu nyní pocítilo Jemnicko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Jemnicka přijel soupeř, který na jaře neztrail ani bod. Domácí vědomi si kvalit soupeře začali aktivně a tím hosty zatlačili do defenzívy. Již v 5´ pronikl po pravé straně Menčík, ale místo střeli volil přihrávku pod sebe a tu hosté odvrátili. O chvíly později z levé straný domácí Axman ve vápně obešel obránce a samotného před brankářem stihl zablokovat Fojtášek. Jemnicko bylo stále lepší na míči. Ovšem řada centovaných míčů byla odvrácena dobře bránícími obránci. Dukovany za první půli zahrozili dvakrát Prokešem. Jednou byl v dobré pozici odstaven obráncem a v druhé ho vychytal Kopeček. Jemnicko mohlo jít do vedení , kdy Kincl uvolnil Axmana, ale jeho ránu pod břevno bravurním zákrokem Křišťál vytáhl na roh. Další střely Nováka a Křivánka nebezpečí pro hosty neznamenaly. Když i v závěru poločasu po zmatcíh ve vápně Dukovan branka nepadla, šlo se za bezbrankového stavu do kabin.

Hosté rozhodli v závěru utkání

Ve druhé půli do 60´ mohli jít domácí do vedení. Tesař O. po centru těsně hlavičkoval mimo, Menčíkov rána se vytočila kolem pravé tyče a Axmanova hlavička byla opět nepřesné. Poté se více hlásili ke slovu hosté. Hlavně jejich standartní situace zahrávané Konířem byly vždy nebezpečné. A tak přišla 79´, kdy po rohovém kopu a závaru se míč dostal k Prokešovi a ten propálil míč do sítě 0:1. Závěrečných deset minut byl tlak Jemnicka platonický. V nastavení po špatné rozehrávce Kopečka potrestali hosté Číhalem a odvezli si všechny body domů.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Za sebe musím říct, že s výkonem týmu jsem velice spokojen. Samozřejmě s výsledkem již nikoliv. Rozhodla jedna sporná situace a poté rohový kop, který jsme měli uhrát. Fotbal nám ukázal, jak je nevyzpytatelný. Nedáš - dostaneš a jak z minima vytěžit maximum. Blahopřeji hostům nadále k jarní neporazitelnosti




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , J. Novák [-] , J. Kincl [-] , L. Niederhofer [-] - D. Vacuška [-] , O. Tesař [-] , Š. Tobolka [-] (83. D. Mašát [-] ) , R. Menčík [-] (74. J. Grün [-] ) , S. Křivánek [-] , M. Axman [-] -

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - Z. Prokeš [-] , M. Jašek [-] , J. Fojtášek [-] (90. P. Číhal [-] ) , M. Blatný [-] , D. Viklický [-] (72. J. Kunc [-] ) , O. Jacko [-] , M. Fojtášek [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , J. Černý [-] (90. P. Jeřábek [-] )

ŽK: 88. J. Grün - 84. Z. Prokeš .
Hráči zápasu: D. Viklický , M. Křišťál .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 201.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Jak my tak i Dukovany vstoupily do jarní části na vítězné vlně. Přerušíme Dukovanům sérii a všechny tři body zůstanou na domácím hřišti !

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza