I. Plhal 54.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka smolně padla s rezervou Vrchoviny


Branky


18

Radešínka mocně dotahovala ztrátu z prvního poločasu, ale hosty držel nad vodou brankář Petr Šmída, který nakonec svůj výkon korunoval chycenou penaltou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali během tří minut dvě branky

První poločas byl vyrovnaný, ale šťastnější v něm byli hosté, které udeřili dvakrát během třech minut. Nejprve v 33. minutě dostal příliš prostoru k centru Vašíček a před bránou zůstal neobsazený Vojtěch Veselý, který neměl problém dopravit míč do sítě – 0:1. O tři minuty později zůstal osamocený Polnický, obešel Chrásta a skóroval do prázdné brány – 0:2. Poté začali hrozit i domácí. Mužátko obral o míč Poula, ale u míče byl dříve Šmída a dorážejícího Gabriela srazil hostující bek. Penalta se však nepískal. V závěru poločasu po standardní situaci hlavičkoval Plhal, ale těsně minul.

Domácí snížili, vyrovnat se jim nepodařilo

Druhý poločas otevřel Plhal střelou do břevna. V 54. minutě se dostal do brejku Starý a před prázdnou bránou našel Plhala, který se nemýlil – 1:2. Chvíli na to skončila další Plhalova hlavička těsně mimo. Poté se v tutovce objevil Pekárek, ale na Šmídu si nepřišel. Hosté zahrozili pouze Polnickým, ale jeho střelu zblokoval Skryja. V 87. minutě zahrál rukou ve vlastním vápně Blažíček a pískala se penalta. K té se postavil Plhal a jeho nemastnou neslanou střelu Šmída chytil. Hosté tak slaví šťastné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Libor Skryja (zaskakující trenér):: V prvním poločase jsme dostali dvě zbytečné branky. Po přestávce jsme byli jasně lepší, ale tentokrát nás zradila koncovka. Celé to korunovala neproměněná penalta. Zejména ve druhém poločase jsme podali sympatický výkon. Máme za sebou těžký start do jara se soupeři z čela tabulky. Teď už musíme začít bodovat.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - I. Plhal [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , Z. Starý [-] , L. Gabriel [-] , M. Drdla [-] , M. Mužátko [-] (70. V. Skryja [-] ) , Z. Josífek [-] , R. Smejkal [-] , M. Pekárek [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - V. Veselý [-] (46. M. Šmída [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , D. Bača [-] , A. Boušek [-] , P. Blažíček [-] , M. Vašíček [-] , O. Poul [-] , J. Veselý [-]

Hráči zápasu: I. Plhal - P. Šmída , L. Polnický .
Místo: Radešínská Svratka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra hostů

Derby, oba týmy do boje půjdou na krev, ale hosté si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza