0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany si vezou z Rapotic tři body a vysokou výhru


Branky


17

Vysokou výhru si z Rapotic odvezli fotbalisté Dukovan, kteří rapotické školili v produktivitě. Druhý den zase byla v souboji záloh obou mužstev úspěšnější rezerva Rapotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srazily dvě branky v závěru poločasu

Rapotice do zápasu vstoupily lépe než hosté a udávaly tempo zápasu. Dukovany trpělivě bránily a do žádných větších šancí se nedostávaly. Prvních dvacet minut Rapotice hosty přehrávaly, byly fotbalovější a vytvořily si dvě velmi dobré šance. V obou se ocitl Michal Sobotka, ale ani jedno jeho zakončení se nevešlo mezi tři tyče. Postupem času se osmělily i Dukovan a dělaly domácím problémy jednoduchými nákopy, které útoční hráči pouze prodlužovali za sebe na nabíhající hráče z druhé vlny. Klíčové momenty se odehrály v závěru poločasu, kdy se po jednom takovém nákopu dostal do šance hostující Blatný a střelou z pravé strany se trefil přesně k zadní tyči a nedal Sobotkovi šanci. Šok pro domácí přišel o dvě minuty později, kdy se z volného přímého kopu ze třiceti metrů trefil zkušený Koníř, který využil zaváhání domácího brankáře. Závěr poločasu byl klíčový.

V průběhu druhého poločasu pak hosté ještě dvě branky přidali

Ve druhé půli se domácí snažili s výsledkem ještě něco udělat. Herně se jim dařilo, ale v šestnáctce soupeře nebyli vůbec důrazní a nebezpeční. Naopak hosté zvýšili na 0:3 a poté 0:4 a utkání se už spíše dohrávalo v poklidném tempu. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: Herně to z naší strany nebylo úplně špatné. Ale žalostně málo nebezpeční jsme byli v šestnáctce soupeře nebo těsně před ní. Ze střední vzdálenosti jsme prakticky nevystřelili na bránu. Prvních dvacet minut jsme hosty přehráli, vypracovali si dvě dobré šance, ale Sobotka ani jednu neproměnil. S námi zatřásly dvě branky na konci prvního poločasu. Ve druhé půli se naše hra spíše zhoršila, do šancí jsme se nedostávali a hosté si v klidu hlídali výsledek a nakonec zaslouženě vyhráli. My musíme do hry dostat více bojovnosti a zakončení jinak nemůžeme pomýšlet na body.




Sestavy


FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Sobotka [-] (71. P. Císař [-] ) , M. Němec [-] , M. Štěpanovský [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Němec [-] (56. J. Dvořáček [-] ) , P. Sobotka [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] , M. Blatný [-] (76. P. Pislcajt [-] ) , D. Viklický [-] , O. Jacko [-] (65. P. Číhal [-] ) , M. Fojtášek [-] (72. O. Horák [-] ) , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] (69. M. Jašek [-] ) , Z. Prokeš [-] , J. Černý [-] (80. P. Jeřábek [-] )

ŽK: 58. R. Valsa , 60. M. Němec - 69. J. Kunc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TERBER Ondřej - KRONDRÁF Jan, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: remíza

Těžký zápas. Dukovanům se venku vcelku daří a myslím si, že v Rapoticích neprohrají. Může to klidně skořit třeba 3:3.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů